Spor
Giriş Tarihi : 25-05-2017 21:33

Timsah istedi, Sivas kapıyor: Nabil Ghilas!

Bir sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Yiğidolar, transfere de hızlı giriyor. Kırmızı-Beyazlılar, daha önce Bursa’nın da talip olduğu Antep’in forveti Nabil Ghilas için devreye girdi, görüşmelerde önemli mesafe katedildi.

Timsah istedi, Sivas kapıyor: Nabil Ghilas!

Geçen sezon bugünlerde veda ettiği Süper Lig’e 1 yıl aradan sonra şampiyon apoletiyle geri dönen Sivasspor’da yönetim bu kez işi sıkı tutuyor. Kongreye giderek hem güven tazeleyen hem de ekibini güçlendiren Başkan Mecnun Otyakmaz transferde de sağlam adımlar atıyor.

Fenerbahçe’den Aatif, Olympiakos’tan Da Costa gibi eski yıldızlarını takıma kazandırmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar’ın, forvet için hedefi ise küme düşen Gaziantepspor’un yıldızı Nabil Ghilas... Güneydoğu ekibinin sezon başında Porto’dan kadrosuna kattığı Cezayirli yıldız, takımı lige veda edince sözleşmesini feshetme hakkı kazandı.

27 maçta attığı 8 golle dikkatleri üzerine çeken Ghilas için Bursa ve Konya devredeydi. Ancak elini çabuk tutan Sivasspor’un görüşmelerde önemli mesafe katettiği belirtildi.

Hakan Arslan masaya 

İç transferde de sözleşmesi sona eren 12 oyuncuyla ilgili harekete geçen Sivasspor, öncelikli olarak takımın orta sahadaki önemli ismi Hakan Arslan’la masaya oturacak. Mukavelesi bitecek olan başarılı oyuncuyla 3 yıllık yeni bir anlaşma yapılması bekleniyor.

AdminAdmin