Sivas
Giriş Tarihi : 08-05-2017 20:56

Sivas'ta narkotik operasyonu

SİVAS'ta polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda, bir miktar esrar ve bonzai ile çok sayıda bıçak ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Sivas'ta narkotik operasyonu

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu madde bulundurduğu belirlenen şahısların adreslerine sabahın ilk saatlerinde operasyon düzenledi. 15 ekip ve 55 personelle 11 eve ve 4 iş yerine yapılan eş zamanlı operasyonda, 4 kilogram esrar maddesi, 3.5 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1 ecstasy hap ve 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar hakkında kanun kapsamında taşınması ve bulundurulması yasak olan 1 sustalı bıçak, 2 bıçak, 2 pala ve 1 orak ele geçirildi.

Operasyonda 2 kişiye 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan, 3 şüpheliye de uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından işlem yapıldı. Operasyonların ikinci aşamasında ise 14 ekip ve 134 personel ile akşam saatlerinde 18 ayrı noktada eş zamanlı uygulama yapıldı. Umuma açık iş yerleri, parklar ve İnönü Bulvarı ile Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen uygulamada, 503 kişi ve 74 araç sorgulaması yapıldı. Uygulamada 1 adet glock marka 9mm ruhsatsız silah ve bu silaha ait 14 adet fişek ve 1 sustalı bıçak ele geçirildi. Ayrıca dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi de gözaltına alındı.

AdminAdmin