Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-05-2017 01:53

"KRİPTO FETÖCÜLER" EGEMEN GAZETESİNDEN NEDEN RAHATSIZLAR?

"KRİPTO FETÖCÜLER" Egemen Gazetesinden neden rahatsızlar?

17-25 Aralıktan sonra FETÖ yapılanmasının ihanetini bir bir deşifre eden Sivas’ta İnternet üzerinden en çok takip edilen tüm engellemelere rağmen en yüksek pagerank’e sahip Egemen Gazetesi, “fincancı katırlarını ürkütmeye” devam ediyor. 

Ülkeye ihanet eden bu yapının artıklarının, buldukları her fırsatta yeniden “kılcal” damarların da saklı tuttukları ihanet salyalarını akıtmaları dikkatle not ediliyor.

FETÖ yapılanmasının 17-25 Aralık´tan sonra Ülkemizi kanlı günlere sürüklemek için vermiş olduğu aptalca mücadelelerini bir bir deşifre eden Egemen Gazetesi ve İnternet Gazeteciler hatırlarsınız ki; 15 Temmuz öncesi ve hemen sonrası bu yapıya mensup kişiler tarafından sıkıştırılmaya susturulmaya ve sindirilmeye çalışılmış ve çalışılmaya devam ediliyor.

15 Temmuz Hain darbe girişiminden sonra her ne kadar da bu eylemlerini aleni bir şekilde yapamasalar da, alt cemaatlere kamufle olarak Egemen Gazetesi ve İnternet Gazetecilerine saldırmaya devam ediyorlar.

Fetö yapılanmasının şehrimizde en çok yuva yaptığı yer ise Cumhuriyet Üniversitesi olduğunu yıllardır söyleniyor. Kripto Fetöcülerin  buralardaki gruplaşmaları ve ortak aklı yönettiği her geçen gün yapılan operasyonlar ve tutuklamalar ile gün yüzüne çıkıyor.  

Şuan piyasa da olan pek çok isim sosyal medya hesapları ve kişisel ilişkileri incelendiğinde beğendikleri insan isminde “FETULLAH GÜLEN” in isminin de yer aldığı sosyal medya hesapları herkesçe bilinirken, bu yapıyla olan bağlantılarım ortaya çıkar korkusu ile Egemen Gazetesi Sahipliğine, aile fertlerine her fırsatta saldırmaya, susturmaya, engellemeye devam etmeleri biliniyor ve devletimizin yetkili organları tarafından bu art niyetli girişimleri biliniyor, takip ediliyor ve analiz ediliyor.

Egemen Gazetesi Sahipliğine, yazarlarına ve İnternet Gazetecilerine 2008-2012 tarihleri arası Ergenekoncu kispeti giydirmeye çalışan, iftiralar atan, ötekileştiren adliye ve emniyetteki uzantıları ile zora sokmak için ellerinden geleni yapanlar 15 Temmuz İhanet girişiminden önce ve sonrasında nüfuz ettikleri kuklaları yolu ile şimdi yeniden farklı yollarla üniversiteye sokmamak, uzaklaştırarak, soruşturmalar açarak, hastaneye giriş yasağı getirerek, insan sağlığını ve emniyetini tehdit eden saldırılar içerisinde olmaları, nasıl bir ihanetin kuklalarına dönüştüklerinin de apaçık göstergesi olarak ortada durmaya devam ediyor.

Hain FETÖCÜLERE karşı verdiği mücadeleyle adından söz ettiren Kriptoların korkulu rüyası gazetemiz devletimizin yetkili organlarını aydınlatma maksatlı bazı soruları kamuoyu adına soruyoruz…

FETÖ / PDY kapsamında Cumhuriyet Üniversitesinden ihraç edilen ve şuanda hapiste tutuklu yargılanan Prof.Dr.Ömer Cevit’ı herkes tanıyor.  2012 yılında Rektör adayı olan bu ve o zaman eski adıyla “cemaatin adayı” olan bu kişi Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan 166 öğretim üyesinin oyunu almıştı. Bu 166 kişinin tamamı öğretim üyesi yanı Yard.Doç.Dr., Doç.Dr. ve Prof.Dr. unvanına sahip kişiler.

 - O günlerde bu FETÖ’cüye oy veren 166 öğretim üyesi arasında acaba kaç tane eski adıyla cemaatçı veya sempatizanı FETÖ’cü öğretim üyesi vardı?

 - O günlerde Cumhuriyet Üniversitesine Rektör olabilmek için ortaya çıkan bu FETÖ’cü Ömer Cevit’ın beyin takımı,  A takımı içerinde yer alan öğretim üyeleri kimlerdi? 

 - Şimdi bu FETÖ’cüye oy vererek destek olan 166 öğretim üyesi nerde, hangi konumda görev yapmaktadır?

 - Bu FETÖ/PDY aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenen bu kişiyle o tarihlerde Rektörlük için kol kola mücadele edenler bugün Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapıyorlar ise hangi konumda nerede yapıyorlar?

 - Ömer Cevit’e oy veren 166 öğretim üyesi 12 Temmuz 2016 tarihinde yapılan Rektörlük seçimlerinde eğer buharlaşmadılar ise hangi Rektör adayına bunlar oy verdiler?

 - 12 Temmuz 2016 tarihinde yapılan Rektörlük seçimlerinde eski adıyla cemaatin yani FETÖ’nün Rektör adayı varmıydı varsa kimdi?

- 15 Temmuz ihanetine kadar Cumhuriyet Üniversitesinde bu yapıyla dirsek temasında olanlar kimler?

- 17-25 ihanet hareketine aldırmayarak bu yapının mensuplarını Cumhuriyet Üniversitesinde haklı görenler kimler?

- PARALEL bağlantılarını örtmek için, çığırtkan tavuklar gibi ortaya düşenler kimler?

- Cumhuriyet Üniversitesindeki şuan açıkta ve ihraç olanların referans ve bağlantıları kimler?

- Devletin hain demesine rağmen FETÖ yapılanması ile ilişiğini kesmeyen alt cemaatlere kamufle olarak gizlenmeye çalışanlar kimler?

- Bir takım esnaf, idari ve akademik personeli kukla olarak kullanarak bazı İnternet Gazetecilerini çeşitli iftiralarla karalamaya, itibarsızlaştırmaya çalışanlar kimler?

- Bu kullanılanlara hangi vaatler veriliyor, edinimler sağlanıyor?  

- Bu kişiler Üniversite içerisine yuvalanmış kriptolardan mı talimat alıyor?

- Eski FACEBOOK hesaplarında örnek alınan insan “ FETULLAH GÜLEN” ismini yazanlar kimler?

- Bazılarının eşlerinin FETÖ mensubu olduğunu gizlemek için hamaset bezirganlığına soyunanlar kimler?

- 17-25 Aralık sonrası FETÖ yapılanmasının güçlenmesi için onlara “arsa ayarlayanlar” varmıdır?

- Geçtiğimiz dönem Cumhuriyet Üniversitesinde FETÖ yandaşlarının bir araya gelerek istişare toplantıları adı altında sık sık yapılan kahvaltı programlarına katılanlar kimler?

- FETÖ’cü hainler tarafından kullanılan ve Egemen Gazetesi Sahipliği ve bazı İnternet Gazetecileri aleyhine kışkırtılan sivil insanlar kimler? Bazı yapılan haberlerden rahatsız olanlar, arabuluculuk için adam sokan kişilerin arkasındaki kirli karanlık kriptolar kimler?

- Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Paralel Yapı´nın vatana ihanet ettiğini defalarca haykırmasına rağmen "FETÖ ile mücadelede acırsak acınacak hale geliriz" ifadelere yer verirken, Sivas´ta bu söylemlere kulak tıkayan ve bu yapı ile hala ilintisini kesmeyen, destekleyen koruyup kollayan varmıdır, varsa kimler?

AdminAdmin