Gündem
Giriş Tarihi : 17-04-2017 05:03

"BBP evet oylarında belirleyici oldu"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, referandum sonuçlarını değerlendirdi. Destici, BBP'li seçmenin "evet" kararında doğrudan belirleyici olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, anayasa referandumu hakkında basın toplantısı düzenledi. Destici, "Partimiz ve camiamız ‘evet' kararıyla sonucun doğrudan belirleyicilerinden olmuştur" dedi.

Referanduma katılım oranının yüksek olduğunu belirten Mustafa Destici, sandığa gitme oranının çok üst seviyede gerçekleşmesinin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, sandığa giden seçmene teşekkür etti.

"HER İKİ TERCİHTE BULUNANLAR DA DEMOKRASİYE KATKIDA BULUNDU"

Her iki tercihte bulunanların da demokrasiye katkıda bulunduğunu söyleyen Destici, şöyle konuştu:

"Milletimiz büyük oranda devletin bekasını, vatanın bütünlüğünü, milletin istiklalini ve istikbalini önceleyerek net bir şekilde ‘Evet' demiştir. Milletimizin iradesi bu yönde açık ve net bir şekilde tecelli etmiştir. Öncelikle ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.

"PARTİMİZ BELİRLEYİCİ OLDU"

Partimiz ve camiamız ‘evet' kararıyla sonucun doğrudan belirleyicilerinden olmuştur. Bu anlamda referandum sürecinde ‘evet' kararı alan ve sahada olan parti mensuplarımıza, tabanımıza, camiamıza ve Alperen kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii bu sonuç; ülkemizi, darbe anayasasının ürünü olan antidemokratik darbelere, muhtıralara, cuntalara cesaret veren sistemden bugün itibariyle kurtarmıştır."

AdminAdmin