Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 23-02-2017 07:21

DEMİRKAYA, EYOF ONURLUĞUNU SİVAS VALİLİĞİNE HEDİYE ETTİ…

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve İGD Yönetim Kurulu Üyesi, üniversite öğrencisi olan T. Denizalp Demirkaya Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları “EYOF” kapsamında verilen onurluğu Vali Davut Gül himayesinde bulunan Sivas Valiliğine hediye etti…

DEMİRKAYA, EYOF ONURLUĞUNU SİVAS VALİLİĞİNE HEDİYE ETTİ…

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp Demirkaya, kendini ispatlamış, uluslararası tanınırlığı bulunan “EYOF”ta daimi basın akreditesi bulunan 2 İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) üyesi arasında yer almaktadır.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi, İGD Yönetim Kurulu Üyesi olan T. Denizalp Demirkaya ve İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya EYOF dönüşü Sivas Valisi Davut Gül ile Sivas'ta devletin en üst makamda bir araya geldi.

Sivas’ta Devlet’in en yetkili kişisi ile bir araya gelen Demirkaya EYOF kapsamında yaptıkları faaliyetler, görüşmeler konusunda Sivas Valisi  Davut Gül’e bilgiler verdi.

Demirkaya ve beraberindekiler, her fırsatta Sivas’ı tanıttıkları,  Sivas’tan her anlamda söz ettiklerini ifade eden Demirkaya “Eyof’ta birçok gazeteci, bürokrat ve siyasetci ile bir araya gelme fırsatı yakaladık” dedi.

EYOF kapsamında yapılan etkinlikler çerçevesinde Sivas'ta yaşanan olumlu gelişmelerin, Valiliğin güzel çalışmalarının varlığını her fırsatta yerli ve yabancı misafirlere aktardığını bildiren Demirkaya özellikte Yıldızdağ kayak merkezi ve yapılan devlet yatırımlarından söz ettiklerini Vali Gül’e iletti.

Bu kapsamda Demirkaya “sadece Sivas’ta tek bir kurum ile ilgili güzel şeyler maalesef söyleyemedik, şahsi yaşadıklarımız çabası, kendileri gibi düşünmedikleri için ön yargılı bakılan, mağdur edilen, ötekileştirilen birçok kişi bu malum kurumda mevcut, memnuniyetsizlik, huzursuzluk hat safhada” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi sonrası son buldu.

AdminAdmin