Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-02-2017 22:43

DEMİRKAYA EYOF’TA HER ORTAMDA SIVAS’I TANITIYOR VE SİVAS’TAN SÖZ EDİYOR…

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Üniversite Öğrencisi olan Denizalp Demirkaya Eyof’ta en genç gazeteci unvanına sahip olurken beraberindekiler ile birlikte her fırsatta Sivas’ı tanıtıyor ve Sivas’tan söz ediyor.

DEMİRKAYA EYOF’TA HER ORTAMDA SIVAS’I TANITIYOR VE SİVAS’TAN SÖZ EDİYOR…

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencisi gazetemiz İmtiyaz Sahibi T.Denizalp Demirkaya 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'ne (EYOF 2017) katılan akredite edilen ulusal ve uluslar arası gazeteciler arasında en genç yaşta olduğu geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Demirkaya gazeteciler ve organizasyon komitesi tarafından büyük ilgili gördüğü ve ilgi çektiği bildirildi. Bu anlamda önümüzdeki günlerde olimpiyat komitesi tarafından kendisine bir onurluk yanı sıra maddi ödülünü ise Erzurum Şehit ve Gazi Ailelerine şimdiden başladığı öğrenildi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp Demirkaya, kendini ispatlamış, uluslar arası tanınırlığı bulunan EYOF 2017’e basın akreditesi bulunan 4 İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) üyesi arasında yer almaktadır.

Gazetemiz sahibi Demirkaya ve beraberindekiler, her fırsatta Sivas’ı tanıtıyor. Sivas’tan her anlamda söz eden Demirkaya Eyof’ta birçok gazeteci, bürokrat ve siyasetci ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Sivas'ta yaşanan olumlu gelişmelerin ve devlet yatırımlarının yanı sıra, Üniversite öğrencisi olması nedeniyle özellikle Sivas Cumhuriyet Üniversitesini merak eden kişilere önemli bilgiler aktarırken, Cumhuriyet Üniversitesinin dün ki ve şuandaki durumunu, kendinin ve çalışanların yaşadıkları her türlü olayı gelişmeyi yetkililere belgeleri ile sunmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıntılı bilgilendirme yapılacağı aktarıldı.

AdminAdmin