Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 09-02-2017 17:09

EYOF ÖNCESİ DEMİRKAYA BÜROKRATLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR…

Sivas’taki yoğun görüşmeleri ve randevuları nedeniyle Avrupa'nın en önemli kış sporları merkezlerinden Erzurum'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Kış Festivali (EYOF) gitmek üzere yola çıkamayan Gazetemiz sahibi hafta sonu yurtdışından gelecek olan özel uçak ile yola çıkacağı öğrenildi.

EYOF ÖNCESİ DEMİRKAYA BÜROKRATLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR…

EYOF Organizasyon Komitesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından davet edilen ve uluslararası basın akreditasyonları verilen gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencisi Talha Denizalp Demirkaya bu kapsamda memleketi Sivas’ta şehrin bürokratları ile konuyu istişare etmek için bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Erzurumlu olan ve anne tarafından hemşerisi olan Demirkaya, Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile bir araya geldi.

Sohbet havasında ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sırasından Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy şahsi cep telefonundan Egemen Gazetesi’ni incelerken, gazetemizin her haberin altında yer alan “Fetö ile mücadele bir cihattır” yazısı özellikle dikkatini çekti ve bu paylaşımının büyük önem arz ettiğini, memnuniyetini dile getirdi.

Ziyarette İmtiyaz Sahibi Demirkaya, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’a Erzurum’da yapılacak olan Uluslararası Avrupa Gençlik Kış Festivali (EYOF) ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy, Demirkaya’ı bu genç yaşında ulaştığı başarıdan ötürü kutladığını ve Erzurum’daki görevinde üstün başarılar dilediğini vurguladı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Talha Denizalp Demirkaya’ya İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya da eşlik etti.

AdminAdmin