Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 06-02-2017 16:39

DEMİRKAYA EYOF ÖNCESİ BÜROKRATLARI ZİYARET ETMEYE BAŞLADI…

Türkiye'nin ilk kez düzenleyeceği, Avrupa'nın en önemli kış sporları merkezlerinden Erzurum'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Kış Festivali (EYOF) için geri sayım başladı.

DEMİRKAYA EYOF ÖNCESİ BÜROKRATLARI ZİYARET ETMEYE BAŞLADI…


EYOF Organizasyon Komitesi ve Spor Bakanlığı tarafından davet edilen ve uluslararası basın akreditasyonları verilen gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencisi Talha Denizalp Demirkaya bu kapsamda memleketi Sivas’ta şehrin bürokratları ve Spor otoriteleri ile konuyu istişare etmek için bir araya gelmeye başladı.


Demirkaya ilk gününde Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'ı Makamında ziyaret etti.

Gazetemiz sahibi Demirkaya, Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile uluslararası EYOF organizasyonu ve Sivas konusunda karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ'ı 2011 yılında Erzurum’da düzenlenen Üniversitelerarası Kış Olimpiyat oyunların görkemli açılış seremonisinde yer aldığını ifade ederek, EYOF organizasyona da yüksek ihtimal katılacağını dile getirdi.


Gazetemiz sahibi Demirkaya bu seçkin organizasyonun ülkemizin tanıtımı noktasında büyük bir öneme sahip olduğunu aktarırken, Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve beraberindeki spor otoriteri olan Spor Şube Müdürü Ayhan Bayhan ve Personel Şube Müdürü Fahrettin Sağlam’a EYOF’ta çeşitli üst düzey bürokrat, gazeteci, bakan ve milletvekilleri ile bir araya gelme fırsatı doğacağını, Sivas’ı her anlamda ulusal ve uluslararası platformda tanıtacaklarını ifade ederken; “bu fırsatı geçmişte 2011 yılında İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya tek başına yakalamıştı ve her türlü sonuca varmıştı bugün ise Allah bana da nasip etti şükürler olsun, daha güçlüğüz, en üst derecede görevimizi yerine getireceğimizden hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın” dedi.

Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret sonrası Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç bu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Talha Denizalp Demirkaya’ya İGD Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya da eşlik etti.


AdminAdmin