Gündem
Giriş Tarihi : 31-01-2017 15:53

EYOF Akreditasyon kartları hazır

EYOF Bilgi Teknolojileri Direktörü Abdullah Köse, On üçüncüsü düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için hazırlanan akreditasyon kartlarının basımının başladığını söyledi.

EYOF Akreditasyon kartları hazır


EYOF akreditasyon kartlarının basımıyla alakalı bilgilendirme yapmak üzere pasta merasimi düzenlendi. Merasimde konuşan EYOF Bilgi Teknolojileri Direktörü Abdullah Köse, kartların basımının başlandığı müjdesini verdi. Merak edilen soruları yanıtlayan Köse, "Bir pasta merasimi düzenlemiş bulunuyoruz. Kart basımına başladık. Şu anda 1500 den fazla kartımız basıldı. Bu basın temsilinde maskotumuz Karbeyaz'la pasta kesimi düzenledik. Şu anda 35 ülke ve 800'den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan aslında büyük bir organizasyonun temel ayaklarından birini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Tesislerde basın kartları malumunuz çok çok önemli. Biz elimizden geldiğince kısa bir sürede çalışarak bu kartların tasarımını, basılması işlemlerini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Aslında bu işin görünen yüzü benim; ama arkada kocaman bir ekip var. Yaklaşık 200 kişilik bir ekiple çalışıyoruz," dedi.



Kaç basın mensubunun organizasyonda yer alacağı sorusuna da cevap veren Abdullah Köse, şu anda yüzden fazla başvuru olduğunu, başvuruların değerlendirmeden geçeceğini yani güvenlik soruşturmalarından sonra akreditasyon kartlarının tam manasıyla hazır olacağını ve basın mensuplarına verileceğini söyledi. 


AdminAdmin