Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-01-2017 00:48

ŞEHİT ANNESİ ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTI

Şehit Ahmet Karahan’ın annesi olan Emine Karahan Cumhuriyet Üniversitesi Gemerek Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine adeta annelik yapıyor.

ŞEHİT ANNESİ ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTI

Şehit Ahmet Karahan’ın annesi olan Emine Karahan Cumhuriyet Üniversitesi Gemerek Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine adeta annelik yapıyor.

Şehit Annesi Emine Karahan isimli vatandaş öğrencilere adeta annelik yaparak öğrencilerin karnını doyuruyor, onlar hastalandığı zaman yakından ilgileniyor, öğrenciler evlerine giderken onları yolcu ediyor. Memleketine gitmek için toplu taşıma aracı bekleyen öğrencilere elleriyle hazırladığı tatlıları ikram eden Karahan; “Onlar benim evlatlarım gibi oldular. Evime ziyaretime gelirler. Devamlı onlara yemekler hazırlarım. Bir başıma yalnız yaşıyorum ve onlar bana hem yoldaş, hem de evlat oluyorlar.

Ben onların gönüllerini hoş tutmaya çalışıyorum. Evde tatlı hazırlayarak 1 aydan fazla göremeyeceğim evlatlarıma yetiştirdim ve ikram ettim” dedi. Gemerek Meslek Yüksek Okulu Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerde Emine Annelerini çok sevdiklerini belirterek; “Emine anne bizlere anne özlemini unutturdu. Bizler için elinden geleni yapıyor. Kaldığımız öğrenci yurdumuza yakın bir yerde yaşıyor. Neredeyse her gün bizlere ev yemekleri hazırlıyor, karnımızı doyuruyor, hastalandığımızda bizlerle yakından ilgileniyor. Kendisinden Allah razı olsun. Emine annemiz bir evladını vatan uğruna Şehit vermiş ama şimdi 10’larca evladı ona duacı. Bizlerde Emine annemizi çok seviyoruz. Onun işlerinde kendisine yardım ediyor, tatil dönüşlerinde gönlümüzden kopan ne varsa hediye getirmeye çalışıyoruz.”dedi.  

Kendilerine Emine Karahan tarafından devamlı ikramda bulunulduğunu belirten Meslek Yüksek Okulu öğrencileri bu durumdan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

AdminAdmin