Sivas
Giriş Tarihi : 11-01-2017 00:33

NAZİK DAVETİNDEN ÖTÜRÜ SAMİ AYDIN'A TEŞEKKÜRLER...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Belediye Başkanı Sami Aydın gazetecileri yine unutmadı. Her yıl gazeteciler gününü çeşitli etkinliklerle kutlayan Başkan Aydın öncülüğündeki Sivas Belediyesi bu yıl da gazetecileri Sivas’ın parlayan yıldızı Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde aileleri ile birlikte misafir etti.

NAZİK DAVETİNDEN ÖTÜRÜ SAMİ AYDIN'A TEŞEKKÜRLER...




Gazeteciler gününün hafta içine gelmesi sebebiyle 6-8 Ocak tarihleri arasında hafta sonu tatilini basın mensupları Yıldız Dağı’nda meslektaşları ve aileleri ile birlikte geçirdi.

 


Gönüllerince eğlenen basın mensupları ilk olarak buz parkta görülmeye değer bir eğlence yaşadı. Tatilin ikinci gününde de çeşitli sosyal aktivitelerde bulunan basın mensupları ve aileleri hafta sonunda kayak merkezinde kayak yapma fırsatı buldu.





























































Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın’ın da katıldığı etkinlikler çerçevesinde gazetecilerle birlikte kayak yapan Başkan Aydın akşam ise gazetecilerle bir araya gelerek sohbet etti.

































Başkan Aydın, basının önemine değinerek, “Basınımız şehrimizin en önemli kurumlarından bir tanesi. Hafta sonu, bayram, gece ve gündüz demeden şehrimizin tanıtımı için emek veriyorsunuz. Doğru, tarafsız, objektif olduğunuz için şehrimiz adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.



























10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile basın mensupları ile bir araya geldiklerini kaydeden Belediye Başkanı Sami Aydın, “Şehrin her problemine, sorununa vakıf olan her gününü sıcak soğuk, kar kış demeden yollarda bazen tipilerde, yağmurlarda geçiren siz basın çalışanlarıyla birlikte olmak sizlerin görüşlerini almak bizim için önemli. Sizlerle bir arada olmak benim için büyük bir keyif oldu. Bugün ailelerinizle de tanışma imkânımız oldu. Biz şehrimizdeki her insanın en güzel hizmete layık olduğunu ifade ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla hem sizlerin kendi arasındaki kaynaşmasına katkı sunabilmek hem de bu yoğun temponun arasında ailenizle, çocuklarınızla birkaç günde olsa çalışma stresinden uzak kalmanızı sağlamak istedik. Sivas’ın parlayan yıldızı Yıldız Dağı’nda soğuk fırtınalı kış gününde, sıcak bir aile ortamında bir araya gelmek istedik. Sivas’ın değeri olan bu güzel tesiste birlikte olduk. Ben kendi adıma sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Umut ediyorum ki; Yıldız Dağı’na ilave olacak yeni tesislerle gelecekte ülkemizin prestijli ve saygın kış turizm merkezlerinden biri haline gelecektir. Yıldız Dağ Sivas’ın ortak değeridir.” ifadelerini yer verdi. 

 

 

 

 

 

 



























Biz basınla her zaman iç içeyiz diyen Başkan Aydın, “Bu şehre hizmet eden kurumlardan bir tanesiyiz. Her şeyimiz sizlerin vasıtasıyla halka yansıtılıyor. Genel olarak her biriniz hizmetlerimizi objektif, tarafsız ve yapıcı bir anlayışla kamuoyuna duyuruyorsunuz. Ailenizle çocuklarınızla inşallah 2017 yılını mutlu geçirirsiniz. Biz Sivas olarak huzurlu bir şehiriz. Bunda Sivas medyasının büyük katkısı var” dedi. 

 

 

 

 


Basın mensupları da Belediye Başkanı Sami Aydın’a çalışan gazetecileri unutmadığı ve böyle bir organizasyonla bir araya getirdiği için teşekkür etti.

 

 


AdminAdmin