Sivas
Giriş Tarihi : 26-12-2016 20:10

Sivas’tan Cumhurbaşkanı’na 2017 Mektup…

“Arkasında Sivas Olanın Sırtı Yere Gelmez” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın öncülüğünde ‘Yalnız Değilsin Cumhurbaşkanım” başlıklı mektup kampanyası başlatıldı.

Sivas’tan Cumhurbaşkanı’na 2017 Mektup…

Sivas Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yalnız olmadığını göstermek amaçlı mektup kampanyası başlatıldı. Özellikle gençlerin ve çocukların katılımının beklendiği kampanya kapsamında 2017 adet mektuptan oluşan çalışma, kitaplaştırılıp Cumhurbaşkanlığı’na gönderilecek.    
    



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konuşması sırasında söylediği, “Yalnızlığımı biliyorum, ama mücadelemi sürdüreceğim” sözünden yola çıkan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, ‘Yalnız Değilsin Cumhurbaşkanım’ başlıklı mektup kampanyası başlatarak Sivas halkının cumhurbaşkanının arkasında olduğunu göstermeyi hedefliyor. 




Kampanya hakkında basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, “Türkiye 2016’da çok önemli bir süreç yaşadı. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın küçük bir sitemi olmuştu. Bunun üzerine Sivas’ta birçok vatandaşımız bizlerle irtibat kurarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza mesajlarını iletmek istediler. Biz de hem vatandaşlarımızın talebine cevap vermek hem de mektup kültürüne teşvik etmek amacıyla ‘Sayın Cumhurbaşkanımız sizin yanınızdayız’ mesajını içeren bir kampanya başlattık.” dedi.    




Mektupları açık zarf içerisinde alacaklarını belirten Başkan Aydın, “Biz bu mektuplardan bir kitap oluşturacağız. Bu kitapların orijinallerini de Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Biz bu kampanyayla Sivas olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istedik. Ben Sivas’taki bütün gençlerimizin, öğrencilerimizin hatta bütün vatandaşlarımızın bu kampanyaya yoğun ilgi göstereceğini düşünüyorum. Bunu da kalıcı hâle getirmek için bir kaynak, eser olarak da arşiv ve kütüphanelerimizde kitap şeklinde muhafaza edeceğiz. Umarım içerisinden çok güzel mesajlar çıkacaktır.” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin