Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-12-2016 21:46

ÜNİVERSİTE'DE “FETÖ VAR MI, YOK MU?” TARTIŞMASI..!

Ülke TV'nin Sıradışı Programcısı ve Güneş Gazetesi Genel Yayın Müdürü Turgay Güler ile SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas arasında FETÖ tartışması yaşandı. Güler; “ELİMİZDE KAN DONDURACAK BELGELER VAR” dedi.

ÜNİVERSİTE'DE “FETÖ VAR MI, YOK MU?” TARTIŞMASI..!


Turgay Güler ile, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas arasında “SAÜ’de FETÖ var mı, yok mu?” tartışması yaşandı. 

Güler ve Elmas, Twitter üzerinden sözlü atışmaya girerken, tartışmaya Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç da katıldı. Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Rektör Elmas’a “FETÖ’cülerin cirit attığı üniversitenin rektörü ne yapıyor?” diye sorarken, Muzaffer Elmas da, “Üniversitemizde FETÖ mensupları için gereken yapıldı, süreç devam ediyor” yanıtını verdi.

“ELİMİZDE KAN DONDURACAK BELGELER VAR”

Konuyu ısrarla irdeleyen gazete genel yayın yönetmeni Güler, Elmas’a “SAÜ ile ilgili bize ihbarlar yağıyor, elimizde kan donduracak belgeler var” diye seslenirken, Muzaffer Elmas “Her türlü bilgi ve belgeyi değerlendiriyoruz” yanıtını verdi. Güler’in bu çıkışı Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç’ı kızdırırken, Ardıç Turgay Güler’e sosyal medya hesabından, “O kan donduracak  belgeleri paylaşın da bilelim” dedi.

“SAÜ’DE FETÖ CİRİT ATIYOR, ONLAR SOFUOĞLU İLE UĞRAŞIYOR”

Öte yandan Güler twitterdaki bir başka paylaşımında, “SAÜ’de FETÖcüler cirit atıyor, lakin Prof. Ebubekir Sofuoğlu ile uğraşılıyor. Gerekçesi de FETÖ ve PKK ile mücadelesi” dedi.

İşte Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ile, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç arasında sosyal medyada geçen “FETÖ” diyaloğu:

 

  

 

AdminAdmin