Sivas
Giriş Tarihi : 22-12-2016 21:44

Sivas'ta anaokulunda 15 Temmuz tiyatrosu

Sivas’ta Aksu Anaokulu’nda çocuklar kartondan tankın önüne yatıp 15 Temmuz'u canlandırdılar. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Facetime ile CNN Türk’e yaptığı bağlantıyı da sahnelediler.

Sivas'ta anaokulunda 15 Temmuz tiyatrosu
 
 
 
Sivas'ta anaokulunda 15 Temmuz tiyatrosu
 

 

 

Sivas'ta Aksu Anaokulu'nda gerçekleştirilen ’Çocuk Dili ile 15 Temmuz’ programında Öğrenciler, darbecilerin tanklarla sokağı çıkışını, TRT’den yayınlanan bildiriyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CNN Türk ekranlarında Facetime üzerinden yaptığı çağırıyı, okunan selalarla birlikte sokaklara çıkarak tanklara karşı duran, önüne yatan vatandaşları canlandırdı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ


Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Altınsoy, 15 Temmuz darbe girişimi ve halkın destansı mücadelesini sahneleyen öğrencileri de tebrik etti. 15 Temmuz günü halkın, vatan için tek vücut olarak, darbecilere geçit vermediğini belirten Altınsoy, bu günün unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğinin altını çizdi.

 


Altınsoy’un konuşmasının ardından veliler tarafından şehitlere okunan 5 hatim için Vaiz Hayri Uçar tarafından hatim duası okundu. Hatim duasının ardından Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve beraberindekiler velilerin katkılarıyla hazırlanan 15 Temmuz Darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olayları konu alan serginin açılışını gerçekleştirdi.

AdminAdmin