Sivas
Giriş Tarihi : 21-12-2016 21:13

POLİS ADAYLARINA BELEDİYE’DEN SICAK ÇAY...

Sivas’ta soğukların eksi 20 derecelere ulaştığı bugünlerde Sivas Polis Meslek Yüksekokulu’nda Özel Harekât Polislik sınavına giren polis adayları ve dışarıda bekleyen yakınlarının soğuk havada üşümemesi için Sivas Belediyesi kapalı panelvan taziye aracını okulun önüne park etti. Vatandaşlar hem ısınıyor hem de ikram edilen çaylarını içiyorlar.

POLİS ADAYLARINA BELEDİYE’DEN SICAK ÇAY...

“Halka Hizmet Hakka hizmettir” düsturundan yola çıkarak çalışan Belediye Başkanı Sami Aydın’ın öncülüğündeki Sivas Belediyesi Ülkemizin güvenliği için gözünü budaktan sakınmayan Özel Harekât Polislik sınavına girecek adaylar ile ailelerinin soğuktan mağdur olmaması için taziye aracıyla çay ikram ederek adayların ve ailelerinin ısınmasına ve ihtiyaçlarını karşılamasına katkı sağlıyor.
















































Sivas Belediyesi’nin hizmetinden büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren polis adayları ve aileler “Hava çok soğuk, bu ortamda sınava giriyoruz. Sınav öncesinde burada bekliyoruz. Soğuk havada mağdur olmamamız için Sivas Belediyesi güzel bir hizmete imza atmış, bu hizmette emeği geçen başta Belediye Başkanı Sami Aydın olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz.” dediler.

AdminAdmin