Sivas
Giriş Tarihi : 08-12-2016 23:10

Ali Rıza Kaçan; “Sivas’ın Çehresi Değişiyor…”

Cem Vakfı Eski Genel Müdürü Ali Rıza Kaçan ve Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret ederek, şehir ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ali Rıza Kaçan; “Sivas’ın Çehresi Değişiyor…”


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivas’ın her yönüyle kabuk değiştirdiğini dile getiren Cem Vakfı Eski Genel Müdürü Ali Rıza Kaçan, “Dışarıdan gelen herkes Sivas’taki büyük değişimin farkına varıyor. Ancak içerde olan insanlar bunu pek fark etmeyebilir.  4 yıldır Sivas’ta yoktum, ancak geldiğim zaman kendi kendime; ‘Sivas bu kadar mı değişir’ dedim. Kendi mahallemi tanıyamaz duruma geldim. Gerçekten çok güzel hizmetler var, ellerinize sağlık.” şeklinde konuştu.

“Sivas’ın çehresi gerçekten çok değişti” diyen Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ ise, “İnşallah bu güzel hizmetlerin devamı olur. Gerçekten Sivas her anlamda kabuk değiştiriyor. Sizin şehir merkezindeki yoğunluğu dağıtma projeniz çok önemli. Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarını merkezin dışına yayma çalışmanızı takdir ediyorum.” ifadelerini kullandı.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Başkan Aydın da, kamu binalarını merkezden yayma çalışmalarının ötesinde, mahallere kurulan fatura ödeme noktaları ve diğer hizmet alanlarıyla insanların tüm ihtiyaçlarını oturdukları mahalleden karşılayabildiklerini söyledi.

TAYYİP YAHŞİ, TÜRK YAHŞİ…”

Cem Vakfı Eski Genel Müdürü Ali Rıza Kaçan çıktığı bir yurt dışı gezisinde kendisinin Türkiye’den geldiğini anlayan kişilerin zafer işareti yaparak, “Tayyip yahşi, Türk yahşi…” sloganları attığını dile getirerek, farklı ülkelerdeki insanların Türkiye’yi çok sevdiğini ve sahip olduğu değerleri iyi bildiklerini söyledi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada üstlendiği rolün çok önemli olduğu vurgulanarak birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

 


AdminAdmin