Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 29-11-2016 23:39

DEVLET KURUMLARI EGEMEN’İ YAKINDAN TAKİP ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR…

Egemen Gazetesi, güçlü ekibi ile taviz vermeyen ve doğru bildiği yoldan asla şaşmayan kamu adına görev yapan varlığını 10 yılı aşkın bir süredir kesintisiz sürdürüyor.

DEVLET KURUMLARI EGEMEN’İ YAKINDAN TAKİP ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR…


Egemen Gazetesi, güçlü ekibi ile taviz vermeyen ve doğru bildiği yoldan asla şaşmayan kamu adına görev yapan varlığını 10 yılı aşkın bir süredir kesintisiz sürdürüyor. Yüce devletimizin tüm kurumları, birimleri ile barışık, gücünü önce okuyucularından, halktan, üniversite personelinden alan, 15 Temmuz öncesi ve sonrası tam anlamıyla FETÖ /PDY ile mücadeleye kendini adamış, önemli haberlere ve görselleri, bannerler ile ilgi çeken, merak uyandıran, imza atan (www.egemengazetesi.com) kamuoyuna, devletine hizmet eden bir yayın organdır. 


Aşağıda gazetemiz Egemen'in  www.egemengazetesi.com alan adının Google Analytics resmi verilerine göre ana makine çıkış trafik kaynakları kategorisine göre bazı başlıklarda örnek izlenme oranları verilmiştir. Öncellikle www.egemengazetesi.com alan adıyla faaliyet gösteren Haber sitemiz dünya haritasına bakıldığında (az gelişmiş ülkeler hariç) nerdeyse tamamında okunuyor.

Servis sağlayıcıları (Ağ) sorgulandığında genel ziyaretçi toplamın yaklaşık  %23 oranında Cep telefonu operatörlerinden gelirken (bugünlerde bu oran yükselmiştir). Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden geldiği görülün, binlerce ziyaretçi sayısı küçümsenmeyecek oranda. Yaklaşık 5 aydır toplamının %1 oranını geçmeyen kamu kurum aylık trafiğin bugünlerde nerdeyse tavan yaptığı izlenmektedir.   YÖK BAŞKANLIĞI ANA MAKİNASINDAN ve çeşitli diğer kurumlar, üniversitelerden, kişisel kullanıcılarından gelirken, en önemlisi olan geçmişte yaklaşık %1 oranında da CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMININ ANA MAKİNESİNDEN ulaşırken bu ilaveten CUMHURBAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERLİĞİ’nin de  eklendiği dikkatlerden kaçmamaktadır. Genel toplanın %0,04 oranında görüntüleniyor olması ve bu yüzde gün sayısına bölündüğünde rakipsizdir. Genel toplamda devlet kurumlardan günlük küçümsenmeyecek bir izlenme oranı ortaya çıkmış oluyor.

Resmi verilere göre, geçmişte olduğu gibi Yök Başkanlığı Ana Makinesinden Egemene ulaşan kişiler Egemen’i incelediği görülürken, ortalama 5 sayfayı ziyaret ediyor.

Öte taraftan Cumhurbaşkanlığı Ana makinesinden Egemen'e erişen kişi veya kişilerin ortalama 3 sayfayı ziyaret ettikleri ve ortalama 6 dakika Egemende misafir oldukları anlaşılıyor.

Bu resmi verilere göre anlaşılıyor ki,  Türkiye Cumhuriyeti’nin birçok önemli kurumu ve yetkilileri Cumhuriyet Üniversitesi haberleri ile markalaşan, anılan Egemen Gazetesi ile yakından ilgileniyor ve takip ediyor. Bugünlerde Sivas yerelinde yayın yapan birçok basın yayın organlarında üniversite haberleri aracılıyla izlenme oranlarını artırdığı bilgileri gözlemlenirken, Alexa Traffic Rank'ı bulunmayan sitelerin dahi Rank'e kavuştuğu, okunma oranlarında önemli artış sağladıkları gözlemleniyor. Mail ve sosyal paylaşım bildirimleri bu konuda önemli katkılar sağlamaktadır. Konuyla ilgili, meraklı, becerikli kişiler www.alexa.com v.b. resmi siteleri ziyaret ederek konuyu check edebilirler.

Uzun lafın kısası, Egemen'i bilen biliyor, teşekkürler TÜRKİYE...

AdminAdmin