Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 06-11-2016 21:31

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Sivas'ta kaldığı yurda gitmek için oturduğu yerden ayağa kalkan Kerim Keskin, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Keskin, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde aniden fenelaşarak yere yığılan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Kerim Keskin, yaşamını yitirdi. 

Olay, saat 00.00 sıralarında Suşehri Kredi ve Yurtlar Kurumu yakınlarında meydana geldi. Cumhuriyet Üniversitesi Timur Karabal Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören Maliye Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Kerim Keskin, Bankacılık Bölümü'ndeki arkadaşı 19 yaşındaki Kezban Şahin ile bir süre kaldığı yurt yakınındaki bir bankta oturdu. 

Yurda gitmek için ayağa kalkan Keskin, burada fenalaşarak yere yığıldı. Çağırılan ambulansla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Keskin, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

 

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerim Keskin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı



Keskin'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Mersin'in Erdemli İlçesi nüfusuna kayıtlı Keskin'in kalp krizi geçirmiş olabileceği ifade edildi. Olay sırasında Keskin'in yanında bulunan Kezban Şahin ise ifadesi alınmak üzere Suşehri Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

AdminAdmin