Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-10-2016 01:58

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNE GİRDİ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan bir yurtta öğrenciler birbirine girdi. Emniyet güçleri, olayla ilgili 14 öğrenciyi gözaltına aldı. İşte ayrıntılar..

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNE GİRDİ

Sivas'a bağlı Suşehri ilçesinde, bir öğrenci yurdunda kalan öğrenciler birbirine girdi. Adeta meydan savaşını andıran kavgada karşıt görüşlü iki öğrenci gurubu ortalığı birbirine kattı.

Suşehri ilçesinde bulunan Timur Karabal Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrenciler, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtta birbirine girdi. Karşıt görüşü savundukları öğrenilen 2 öğrenci grubu arasında çıkan tartışma büyüyünce, adeta meydan savaşına dönüşen görüntüler ortaya çıktı. Birbirine giren öğrencileri ayırmak isteyen bazı öğrenciler de, kavadan nasibini aldı.  Bazı öğrencilerin, emniyeti alaraka olayı ihbar etmesi üzerine yurda çok sayıda güvenlik mensubu geldi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yurda gelerek kavgayı ayırdı. Sonrasında ise kavgayı başlattığı ve kavgaya karıştığı tespit edilen 14 öğrenci gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AdminAdmin