Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-09-2016 16:19

TOKAT’LI ÜLKÜCÜLER DE C.Ü.YE GELİYOR…

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) kadrosunda olup da memurluktan ihraç edildiği iddia edilen bir isim Tokatlı ülkücüleri de harekete geçirdi.

TOKAT’LI ÜLKÜCÜLER DE C.Ü.YE GELİYOR…

15 Temmuz’daki kanlı darbe girişimi sonrasında ülkede başlatılan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında memurluktan ihraç edilenlerin listesi yayınlanmıştı. KHK ile alınan kararlar resmi gazetede yayınlanmıştı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kadrosunda olup da memurluktan ihraç edildiği iddia edilen bir isim Tokatlı ülkücüleri harekete geçirdi. Tokatlı Halil İbrahim Kaya’nın ülkücü olduğunu vurgulayan ülkücüler, 2010 yılı KPSS’de 85 puan almasından hareketle ihraç edildiğini savundukları isme sahip çıktılar.

MHP İL BAŞKANI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Bir dönem Tokat Ülkü Ocakları Başkanlığını da yapmış olan MHP Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan, Halil İbrahim Kaya’nın ihracına tepki gösteren isimlerin başında geldi. MHP’nin eski İl Başkanları Fatih Demirkol, Murat Polat da benzer açıklamaları ile Halil İbrahim Kaya’ya destek verdiler. MHP İl Başkanı Çalışkan sosyal paylaşım sitesindeki hesabında Halil İbrahim Kaya için “Kpss’den yüksek puan alması gerekçesiyle kendini aklamak isteyen müptezellerin şüpheli muamelesi yapması açığa alması bu operasyonları hala yöneten Fetöcüler olduğunun en açık ispatıdır. Ocak çayından başka çay içmeyen, Ocakta yenilen yemekten başka yemek yemeyen insanları dün Hoca efendi hoca efendi diye gezen gizli Fetöcüler, Allah'a değil güce tapan müptezeller yargılayamaz.” İfadelerini kullandı.

SİVAS’A GİDİLECEK

MHP İl Başkanı Onur Çalışkan Halil İbrahim Kaya için Sivas’a gideceklerini duyurdu. Bu açıklamasında da “6 Eylül Salı saat 08.00'da Ocak binamızın önünden hareket edilerek konvay halinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesine Ülküdaşımıza destek ve gerekli mesajları vermek üzere hareket edilecektir. Tokatlı ve Sivaslı bozkurtlar Ülküdaşına sahip çıkacak... Haksızlığa dur diyecektir.” diye yazdı.

AdminAdmin