Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-09-2016 01:21

ÜLKÜCÜLER SALI GÜNÜ REKTÖRLÜKTE OLACAK!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sivas İl Başkan Turan Gazi Yalçındağ facebook sosyal paylaşım sitesinden yaptığı çağrı ile Salı günü 06.09.2016 tarihinde gönüldaşlarını Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü binasına davet etti.

ÜLKÜCÜLER SALI GÜNÜ REKTÖRLÜKTE OLACAK!

Yalçındağ  yaptığı çağrının tamamında; “Salı günü saat 10:00 ülküdaşımız Halil İbrahim Kaya Cumhuriyet Üniversitesi rektörlük binasında ifade verecek iftira atarken eli titremeyenlerin bacaklarını titretmek için orada olacağız tüm gönüldaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verdi.

Öte taraftan MHP Sivas İl Başkanı Turhan Eyinç sosyal paylaşım platformları üzerinden bir açıklama yaparak; “Ülkücü memurlara dokunmayın” dedi.

MHP Sivas İl Başkanı Turhan Eyinç yaptığı açıklamada; “Eylüllerde çiçeklerimizi soldurdunuz darağacına yolladınız suç attınız üzerlerine, tek dertleri Vatan olan çınarlarımıza kıydınız isnat ettiğiniz suçlara hayır bile demeyi kendilerine zul saydılar çünkü ülkücüden vatan haini olmazdı..

Şimdi sırada Halil İbrahim Kaya var !! Akp li fetöcülere dokunamayanlar korumaya alanlar ÜLKÜ OCAKLI Halil İbrahim Kaya'ya DOKUNDULAR...!

Ülkücüler 15 Temmuz'da korkuyu görünce Bozkurt yapmadı daha İlkokul yıllarında yanında kim var diye bakmadan Kurt oldu başını göğe kaldırdı. İlhamı iktidar veya güç odaklarından değil Kürşad'dan aldı. 

İftira karşısında "Fetoşcu değilim" demesini beklemeyin zira bu sözü söylemek dahi ne kadar büyük zuldür anlayamazsınız. Halil İbrahim Kaya Ülkücüdür bunu söylemesine, kendisini izah etmesine gerek yoktur....Abdestinden şüphesi olan aynaya baksın. Biz senelerdir fetonun piçleri derken siz sahnelerde iltifatlar yağdırıyordunuz...

Kurdun otağında çakal bulunmaz...dokunmayin HALİL İBRAHİM KAYA lara dokunmayin ülkücü memurlara..bu ülkenin öz evlatları ile uğraşmayın bizim elhamdülillah abdestimizden şüphemiz yok... Halil İbrahim KAYA ÜLKÜCÜDÜR !!!” dedi.

ADI GEÇEN HALİL İBRAHİM KAYA KİMDİR?

Halil İbrahim Kaya Cumhuriyet Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaktadır. Kaya aynı zamanda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sivas İl Yönetiminde. Edinilen bilgilere göre, Kaya 2010 KPSS sınavında usulsüzlük yaptığı iddia ediliyor.

 

 

 

AdminAdmin