Sivas
Giriş Tarihi : 03-09-2016 02:56

Sivas'ta Fetö ile Etkin Mücadele…

Sivas'ta Bakan, Vali, Emniyet Müdürü ve Başsavcı ardından etkin bir şekilde genç yaşına rağmen Fetö terör örgütü ile etkin bir şekilde mücadele eden İl Genel Meclis Üyesi Murat TORAMAN'dan Sivil Platform çağrısı kamuoyunda takdir topladı.

Sivas'ta Fetö ile Etkin Mücadele…

 

Demokrasi nöbetleri esnasında neredeyse her gece karşılaştığımız ve bir arada olduğumuz Toraman 15 Temmuz gecesi valilik binasına ilk gelen isimler arasında.

 

Sosyal Paylaşım sitesi Facebook üzerinden paylaştığı "Burası küçük bir şehir, burada herkes birbirini tanır bilir... İstihbaratın en güçlüsü dışarıda, yolda, sokakta konuşulanı. Yani vatandaşın istihbaratı. Artık bu konuda Sivil inisiyatif almak şart. 48 gündür Sivas'ta kımıldamayan yaprağın Vatanını, Milletini, Sivasını seven Sivil Vatandaşlardan oluşturulacak Platform ile kımıldaması sağlanabilir”

 

Bu konuda şehrin ileri gelenlerini "15 Temmuz Sivil Vatandaş Platformu" nu kurmaya davet ediyorum. İleri gelenler: HALK Bu konuya lütfen Vatansever bir Sivaslı öncülük etsin. Bu çağrımıza kulak versin. Bu konuda da iş başa düşerse seve seve..." Mesajı ile Sivil halkı Fetö mücadelesi konusunda harekete geçmeye davet etti. Daha öncede bir çok konuda Fetöyle mücadele veren Toraman mesajın sonunda kimse bu konuda öncülük etmezse bu konuda da inisiyatif alacağının sinyallerini verdi.

 

Geçtiğimiz günlerde Metin Külünk'ün Sivas'ta soruşturmalara müdahale ediliyor ifadesini de birçok kez eleştiren Toraman “babam dahi olsa cezasını çekmeli, vatan her şeyden daha önemli” paylaşımıyla da dikkat çekmişti.

Gençlik Kolları başkanlığı sürecinde de cemaat yapılanması ile etkin mücadele içerisinde olduğu ve özellikle öğrenci evlerine dönük çalışmalar yaparak bu yapının elinden gençleri kurtarmak için çaba sarf ettiği bilinmekte... Yine geçtiğimiz aylarda yüzlerce öğrenciye dağıttığı burslar sayesinde birçok öğrencinin bu yapıdan kurtulmasına ya da ellerine düşmemesine vesile olduğu kamuoyunun bilgisinde. Sivas'ta genç, dinamik ve bu şekilde etkin mücadele örneği gösteren kişilerin üst makamlarda olması da ortak kanaat olarak dillendirilmekte...

Yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e yakınlığı ile bilinen Toraman'ın Fetö ile mücadele sürecinde bilgi aktardığı isimlerin devletin üst kademesinde olması da Sivas için şans olarak nitelendiriliyor.

Ne diyelim Sayın İl Genel Meclis Üyesi, Gençlik Kolları Eski Başkanı Murat Toraman yolun açık olsun...

AdminAdmin