Sivas
Giriş Tarihi : 27-07-2016 00:28

Vali GÜL, STK Temsilcileri ile Biraraya Geldi

15 Temmuz milli irade ve demokrasiye darbe teşebbüsünün bertaraf edilmesinin ardından Otuz’u aşkın Sivil Toplum Kuruluşu, Vali Davut GÜL’ü ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Davut GÜL’ün yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri katıldı.

Vali GÜL, STK Temsilcileri ile Biraraya Geldi

 

Kısa bir konuşma yapan Vali Davut GÜL:’’Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günlerde Devletimizin, Milletimizin yanında olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Darbe teşebbüsü sadece Hükümetimize değil, Türk Milletine ve seçilmiş olarak sizlere yapılmıştır. Bu darbe girişimi Muhtara, Belediye Başkanına, STK’lara, Milli İradeye yapılmıştır. Ülkemizde olduğu gibi Sivas’ta da Sivaslılar, STK’lar, Basın Kuruluşları iyi bir sınav verdi. Darbeye karşı dik duran herkese teşekkür ediyorum. Görev yapacağım süre içerisinde daha iyi günlerde Sivas’ı nasıl büyütebiliriz,2023 hedeflerine nasıl ulaşabiliriz konularını istişare edeceğiz.’’dedi.

 

Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklama yapan Sivas Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Osman YILDIRIM:’’Sivil Toplum Kuruluşları, bağımsız seçimle işbaşına gelen tüm STK’lar burada, tüm STK’larımız darbe girişimine karşı protestolarını yaptı. Ortak olarak darbe girişimine karşı ortak bildiri hazırlayıp, imzalarımızı attık. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.’’dedi.

Program, Vali Davut GÜL ve STK yöneticilerinin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

AdminAdmin