Gündem
Giriş Tarihi : 25-07-2016 01:10

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu, Külliye davetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumları sebebiyle teşekkür etmek ve son gelişmeleri değerlendirip, önerilerini almak üzere, yarın saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmişti. Hem Bahçeli hem de Kılıçdaroğlu daveti kabul etti

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu, Külliye davetini kabul etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine yarın Külliye'ye gidecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine yarın saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde olacak.

AA muhabirinin MHP kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı'ndan gönderilen davet mektubuna olumlu yanıt verdi. Bahçeli, yarın saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gidecek.

Erdoğan, AK Parti, CHP ve MHP genel başkanlarını, darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumları sebebiyle teşekkür etmek ve önerilerini almak üzere davet etmişti.

- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine yarın 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gideceği bildirildi
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine katılacağı bildirildi.

CHP'den edinilen bilgiye, Kılıçdaroğlu, yarın saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek görüşmeye katılacak.

Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi öncesinde partisinin Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) toplayarak görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

Erdoğan, AK Parti, CHP ve MHP Genel Başkanlarını, darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumları sebebiyle teşekkür etmek ve önerilerini almak üzere, yarın saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmişti.

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, CHP ve MHP genel başkanlarını, darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumları sebebiyle teşekkür etmek ve önerilerini almak üzere, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'e gönderdiği mektupta, Türkiye'nin, 15 Temmuz'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu, asker elbisesi giymiş bir grup terörist tarafından gerçekleştirilen silahlı ve kanlı darbe girişimine maruz kaldığını belirtti.

Mektupta, "FETÖ mensubu teröristler tarafından cebir ve şiddet kullanmak suretiyle, anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini, temel hak ve hürriyetleri, meşru Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmak amacıyla gerçekleştirilen, silahlı darbe teşebbüsü milletimizin demokrasisine sahip çıkarak, ortaya koyduğu kahramanca direniş sayesinde engellenmiştir." ifadesine yer verildi.

Milletin, darbe girişimi karşısında gösterdiği kararlı tutumu, siyasi partilerden de beklediği vurgulanan mektupta, şunlar kaydedildi:

"Bu zorbalığa karşı gösterdiği kararlı tutumla, tüm kurumlarımıza çok önemli sorumluluklar yükleyen milletimiz, birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olması gereken bu kritik dönemde, diğer kuruluşlarımızla birlikte, siyasi partilerimizden de bunun gereğini yerine getirmesini beklemektedir.

Bu çerçevede, Sayın Cumhurbaşkanımız 25 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'te CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ı, hem darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumu sebebiyle kendilerine teşekkür etmek, hem de son gelişmeleri değerlendirip, önerilerini almak üzere, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmektedir."

AdminAdmin