Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-06-2016 02:32

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlüğü arasında imzalanan, Hizmet İçi Eğitim Programı sona erdi.

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 10 mesleki ve teknik anadolu lisesinde görev yapan 113 öğretmene yönelik 14 oturum olarak gerçekleştirilen Hizmet İçi Eğitim programının kapanış toplantısı Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Yavuz Türkay ve Yrd. Doç. Dr. Nazmi Otlu katıldı.

Öğretmenlerin sürekli kendilerini yenilemesi gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Öğretmenler olarak kendimizi yenilememiz gerekiyor. Çocuklarımız bize soru sorunca da kendimizi yeniliyoruz. Ama bazen de bazı mesleki gelişmelerden haberdar olunmuyor. Bu anlamda üniversitemizle yaptığımız bu eğitim işbirliğinin önemli olduğunu düşünüyorum. Katılımlarınızdan dolayı öğretmenlerimize, üniversitedeki hocalarımıza ve üniversitemize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk ise, çalışmanın gerçekleştirilmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından eğitim programını gerçekleştiren akademisyenlere teşekkür, eğitime katılan öğretmenlere ise katılım belgesi verildi.

AdminAdmin