Sivas
Giriş Tarihi : 21-06-2016 03:00

Genç kaleci vefat etti! Bekir Aybedir kimdir?

Otomobilinin takla atması sonucu meydana gelen kazada, genç kaleci Bekir Aybedir hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Genç kaleci vefat etti! Bekir Aybedir kimdir?


Sivas'ın Divriği ilçesinde meydana gelen olayda, otomobilinin takla atması sonucu gerçekleşen kazada, Divriğispor'un genç kalecisi Bekir Aybedir hayatını kaybetti. Genç kalecinin vefat ettiği kazada ayrıca 4 kişi de yaralandı.

Olay, dün gece Sivas'ın Divriği ilçesi yakınlarında meydana geldi.

Mert Ali Aydoğmuş’un kullandığı 34 JAV 08 plakalı otomobil, Divriği-Arapgir karayolunda çukura düştükten sonra takla attı. Kazada sürücü Aydoğmuş ile yanındaki arkadaşları Burak Nazım Türker, Turan Gedikli, Malik Yönez ve Bekir Aydemir yaralandı.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sivas’a sevk edilen yaralılardan, Divriğispor'un genç kalecisi Bekir Aybedir, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayata veda etti.

Durumu ağır olan sürücü Mert Ali Aydoğmuş ise aynı hastanede tedaviye alındı. İlçedeki Sadık Özgür Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Divriğispor'un genç kalecisi Bekir Aybedir'in Sivas amatör futbol ligi takımlarından Divriğispor’da kaleci olarak görev yaptığı öğrenildi.

Aybedir'in sosyal medya hesaplarından 2 gün önce Spor Toto İkinci Lig takımlarından Aydınspor 1923 ile profesyonel sözleşme imzaladığı yönünde bilgi paylaşıldığı, genç futbolunun da kendisine "hayırlı olsun" temennisinde bulunanlara, iyi dilekleri için teşekkür ettiği görüldü.

Ancak Aydınspor 1923 Kulübü de böyle bir anlaşmanın söz konusu olmadığını açıkladı.

Genç kalecinin ölümü, ilçe sakinleri ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

AdminAdmin