Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 18-06-2016 04:14

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2500 KİŞİYE İFTAR VERDİ

Sivas Belediyesi tarafından Buruciye Medresesi yanında kurulan ve bağış sistemi ile yürütülen açık hava iftar sofrasında bugün Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2500 kişiye iftar verildi.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2500 KİŞİYE İFTAR VERDİ


Ramazan ayı boyunca bağış sistemi ile İhtiyaç sahiplerine verilen iftar yemeği bugün Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verilen iftara Sivaslılar yoğun ilgi gösterdi.

 

İftara Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Belediye Başkan Yardımcıları Mahir Kuzucu ve Ahmet Özaydın, Rektör Yardımcıları, Dekanlar ve yardımcıları, Okul Müdürleri, Yöneticiler, Hastane Başhemşiresi Nezahat Demirkaya ve yardımcısı, akademik, idari personel, eşleri, çocukları ile birlikte davetliler katıldı.

 

İftar menüsünde çorba, pirinç pilavı, tavuk ve tatlı yer aldı.

 


İftar öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Rektör Kocacık, hem Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diledi hem de vatandaşlarla sohbet etti bayramlarını kutladı.

 


Oruçların açılmasının ardından, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Arslan tarafından yemek duası okudundu.

 

İftar çadırında, Ramazan ayı boyunca yemek dağıtımı yapılıyor.

 

İftar yemeği sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu tarafından davetli protokole Belediye Sosyal Tesislerinde çay ikramında bulunuldu.





AdminAdmin