Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 10-06-2016 17:57

VALİ DAVUT GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Vali Davut GÜL’e çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlardan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

VALİ DAVUT GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR


Bu bağlamda Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN ve beraberindekiler Vali Davut GÜL’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.        

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali GÜL: “Kendi alanında kendini ispat etmiş, çok başarılı işler yapmış Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de Sivas’ın yararına olabilecek her konuda el ele verip Sivas’ımızı bir adım daha ileri götürmek için çalışacağız.” dedi.         

 

Belediye Başkanı Sami AYDIN ise “Sayın Valimizi hem Sivas hem bizler iyi tanıyoruz. Gerçekten de Sivas’ı iyi bilen, iyi tanıyan ve bizlerin de uyumlu çalışacağımıza inandığımız, başarılı olacağına inandığımız genç, dinamik bir Valimiz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Rabbim mahcup etmesin.” dedi.         


Birlik ve beraberlik vurgusunun ön planda olduğu ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.  

Vali GÜL, daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCAK ve rektör yardımcılarını makamında kabul etti.            

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali GÜL, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektör KOCACIK ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet etti ve çalışmaları hakkında Rektör KOCACIK’tan bilgi aldı.

 

 

AdminAdmin