Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-06-2016 04:34

BARUT İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali Alim Barut için veda yemeği düzenlendi.

BARUT İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Valilik tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Balo Salonunda düzenlenen yemeğe, AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, protokol üyeleri ve kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel katıldı.

Barut, burada yaptığı konuşmada, görev yaptığı süre içerisinde her işi zamanında yapmaya gayret ettiğini belirterek, "Zamanımı Sivas için iyi kullandığımı düşünüyorum. Görevimi objektif olarak ve yetkimi kurallara uygun olarak kullandım. Hatır için iş yapmadım. Yaptıklarımın ve yapamadıklarımın hesabını verebilecek durumdayım. Eğer hatalı olduğum ortaya çıkarsa bedelini ödemeye hazırım. Her zaman da ödeyebilirim." dedi.

Görev yaptığı süre boyunca İl Özel İdaresinin kaynaklarını verimli kullanmak için çalıştıklarını aktaran Barut, "Geçtiğimiz 27 ayda yapılan tesislerin bir dökümünü çıkarmadım. Her bir tesis için açılış töreni yapmadım, yaptırmadım. Önemli olan gösteri kısmı değil, hizmetin yapılmasıydı. Hizmet de yapıldı. Ekonomiye katma değer katıldı. Vatandaşlar hizmetten yararlandı." ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Vali Alim Barut, il protokolüyle vedalaştı.

AdminAdmin