Spor
Giriş Tarihi : 30-05-2016 01:29

OTYAKMAZ GÜVEN TAZELEDİ...

Medicana Sivasspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, Mecnun Otyakmaz, yeniden kulüp başkanı seçildi.

OTYAKMAZ GÜVEN TAZELEDİ...

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu raporları okundu, bilanço ibra edildi.



Faaliyet raporunu okumasının ardından Mecnun Otyakmaz, yaptığı konuşmada, başkanlık süresince yaptığı çalışmalara değinerek, "Bu sezon dramatik bir şekilde maalesef küme düştük. Elimizden gelen bütün mücadeleyi vermemize rağmen bu gidişatı engelleyemedik." dedi.



İhtiyaç duyulan anlarda yapılan teknik direktör değişikliklerinin sonuç getirmediğini ve transferlerden de istenilen karşılığı alamadıklarını vurgulayan Otyakmaz, şunları söyledi:

"Hoca ve futbolcu tercihlerinde hata yapmış olabiliriz. Desteğe ihtiyacımız vardı maalesef karşılık alamadık. Stadyumda gerçek bir taraftarlık bilinci oluşturamadık. Bizler başarılarımızda alkışlanıyorsak başarısızlıklarımızda da bazı eleştiri ve protestoları doğal karşılayacak olgunluğa sahip bir yönetimiz. Ancak Sivasspor üzerinde bir takım emelleri hiçbir zaman gerçekleştirememiş olan bir grup, içlerinde kötü duyguları, iftiraları, tezahüratlara dönüştürünce yönetim kurulumuz olağanüstü genel kurul kararı aldı. Uzun yıllarını Sivasspor'a adamış bu yönetim, kulübü bu süreçte yönetimsiz bırakıp çok daha kötü durumlara düşmesine fırsat vermemek için Sivasspor'a tekrar hizmet etme sorumluluğunu almak zorunda kaldık."


Otyakmaz, önlerinde zorlu bir süreç olduğunu ve destek beklediklerini dile getirerek, "İnşallah el birliği ve güç birliğiyle Sivasspor'u tekrar hak ettiği Süper Lig'e taşırız." ifadesini kullandı.

Tek listeyle gidilen seçimde oylamaya katılan 138 delegenin oyların tamamını alan Mecnun Otyakmaz, yeniden başkan seçildi.

Mecnun Otyakmaz, başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Erdal Sarılar, Erdoğan Bozatlı, Mehmet Oflaz, Volkan Uygunuçarlar, Şefik Yalvaç, Alper Kılınç, Bahattin Eken, Sabri Çevik, Elahattin Akyüz, Ekrem Munar, Halit Yazıcı, Ömer Sepet, Uğur Akkuş, Erdal Yılmaz, Muhammet Şeker, Turan Ünal, Yusuf Ziya Kurt, Mehmet Poyraz, Mehmet Ali Topal, Faruk Taşseten.

AdminAdmin