Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 28-05-2016 18:55

HAFİK KAMER ÖRNEK MYO’DA MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu 5. Dönem Mezuniyet Töreni düzenlendi.

HAFİK KAMER ÖRNEK MYO’DA MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ


Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu 5. Dönem Mezuniyet Töreni düzenlendi.

 

Hafik Gölü’nde düzenlenen törene Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Ak Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin, Hafik İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem Akgümüş, Hafik Kamer Örnek MYO Müdürü Prof.Dr.Mehmet Baktır, Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, Daire Başkanları Vedat Coşkun, Altan Özbek, Üniversite Hastanesi Başhemşiresi Nezahat Demirkaya, Ak Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Ak Parti Hafik İlçe Başkanı Habip Görler, Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahat Türkmenoğlu, İşadamı Şemsettin Yolalan, Kamu-Sen il Temsilcisi Nuri Eryıldız, Türk Sağlık Sen Sivas Şube Başkanı Kürşat Öksüm, BUSEN Genel Başkanı Tuncay Altun, Sivas ili ve Hafik İlçesi kurum ve kuruluşları yöneticileri, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

60 öğrencinin mezun olduğu törende ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bozkuş, öğrencilerin sevinçlerini paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek "Devletimizin sağladığı büyük desteklerle öğrencilerimize en üst düzeyde eğitim olanaklarının sağlandığını, bu nedenle devletimize müteşekkiriz. Sevgili gençler; yolunuz açık olsun. Sizleri canı gönülden kutluyorum" ifadelerine yer verdi. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın konuşmasında öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, gençlere ileriki yaşamlarında başarılar diledi. Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Baktır ise konuşmasında bu yıl 60 civarında olan mezunlarımızın önümüzdeki yıllarda katlanarak artacağını ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu'nun büyümeye devam edeceğini söyledi. Konuşmaların ardından dönem birincisi Derya Kartal (Bankacılık ve Sigortacılık), ikinci Senem Kara (Bankacılık ve Sigortacılık) ve üçüncü Çağla Coşkun'a (Bankacılık ve Sigortacılık) diplomaları ve ödülleri; Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Metin Bozkuş ve Ak Parti Sivas İl Başkanı Avukat Ziya Şahin ve davetliler tarafından verildi.

 

Törende son olarak dönem birincisi Derya Kartal tarafından Türk Sağlık Sen Sivas Şube Başkanı Kürşat Öksüm, BUSEN Genel Başkanı Tuncay Altun eşliğinde yaş kütüğüne isimlik çakıldı mezuniyet pastası kesildi ve kep atma töreni gerçekleşti.

 

Tören, coşku ve heyecanın bir arada yaşandığı ‘Kep atma’ merasimiyle sona erdi.




























AdminAdmin