Sivas
Giriş Tarihi : 20-05-2016 15:20

AK Parti İl Başkanı Şahin'den Kongre Daveti

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 22 Mayıs tarihinde yapılacak olan 2’inci olağanüstü büyük kongreye Sivas halkını davet etti.

AK Parti İl Başkanı Şahin'den Kongre Daveti

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 22 Mayıs tarihinde yapılacak olan 2'inci olağanüstü büyük kongreye Sivas halkını davet etti.

Partide basın açıklaması yapan İl Başkanı Ziya Şahin, "Partimiz 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda ikinci olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Genel başkanımız, başbakanımız Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Genel Başkanlığı'nı yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır" dedi.

Genel Başkan Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım'a hayırlı olsun temennilerinde bulunan Şahin,"Bu bir bayrak yarışıdır, Genel Başkanımız Başbakanımız Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde genel başkanımız genel başkan ve başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir. Önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek olan yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ında aynı gayretle ve basiretle sürdüreceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin