Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 29-04-2016 01:15

REKTÖR KOCACIK’TAN KAMU-SEN’E ZİYARET…

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık Sivas Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

REKTÖR KOCACIK’TAN KAMU-SEN’E ZİYARET…

 

Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık ve beraberindekileri, Kamu- Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı olan Nuri Eryıldız, Türk Enerji-Sen Şube Başkanı Akif Süt, Türk Sağlık- Sen Şube Başkanı Kürşat Öksüm ve diğer sendika temsilcileri karşıladı.


Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Kamu-Sen İl Temsilci Nuri Eryıldız; “Cumhuriyet üniversitesinde son yıllarda yapılan yatırımlarla öğrenci ve öğretim görevlisi sayısının arttığını belirterek, “Kamu-Sen olarak her zaman üniversitemiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Üniversitemizin çalışmalarında her zaman personele ve öğrencilere mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Personelin sorunlarına eğiliyor ve öğrencilerin, personelin üniversitemizden memnun kalmaları bizleri de memnun ediyor. Her zaman üniversitemizle gurur duyuyor ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.

 

Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık ziyarette üniversitenin sadece eğitim öğretim yapmadığını söyleyerek, Sivas'ın gelişimine en üst düzeyde katkı sunmaya  devam ettiklerini anlatan Rektör Kocacık, "Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Araştırmaları Merkezi (CÜSAM), Cumhuriyet Üniversitesi Sanayi ve Ticaret İşbirliğini Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜSTİGEM),Cumhuriyet Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜTHAM), Cumhuriyet Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDR- MER), Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yüksek İrtifa ve Spor Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi, Cumhuriyet Üniversitesi Yenilenebilir Enerji Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi, personel ve öğrenci sayılarımız her geçen gün artmaya devam ediyor. Sivas ve ilçelerinin gelişmesi için çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor" dedi.

Nezaket ziyaretlerinden dolayı İl Temsilcisi Eryıldız, Sivas Kamu-Sen adına Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve rektör yardımcıları Prof.Dr. Ertan Buyruk ve Prof.Dr.Metin Bozkuş’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

AdminAdmin