Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 27-04-2016 18:18

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN HAFİK MYO ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu (MYO) Genç Girişimciler Kulübü tarafından düzenlenen “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ve Üniversitelerdeki Uygulamaları” Konulu Eğitim Semineri, bugün Hafik Kamer Örnek MYO Orhan Örnek Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN HAFİK MYO ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu (MYO) Genç Girişimciler Kulübü tarafından düzenlenen “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ve Üniversitelerdeki Uygulamaları” Konulu Eğitim Semineri, bugün Hafik Kamer Örnek MYO Orhan Örnek Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminere Hafik Belediye Başkanı Mithat İlhan, İlçe Mal Müdürü Burhan Demir, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi İbrahim İşcan ve Öğretim Görevlisi Hakan Kılıç, Yüksekokul Sekreteri Oğuz Demirkaya, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Seminerde; Cumhuriyet Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Altan Özbek, Mali Hizmetler Uzman Yardımcıları Ali Güven ve Yalçın Bal konuşmacı olarak yer alırken, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun mali anlamda ülkemize getirdiği yenilikler ve bütçe uygulamaları ile ilgili bilgiler verildi.

Seminere katılan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Altan Özbek, üniversitede birimler arası işbirliğine iyi bir örnek teşkil edecek bu programın ileriki dönemlerde de sıklıkla gerçekleştirileceğini umduğunu söyledi.

 

Seminer sonunda katılımcılara günün anısına teşekkür belgeleri ve onurluk takdim edildi.

AdminAdmin