Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 22-04-2016 20:46

İL PROTOKOL EŞLERİ SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARININ 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Valİ Âlim BARUT’un Eşi Miyase BARUT'un himayelerinde Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için program düzenlendi.

İL PROTOKOL EŞLERİ SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARININ 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programa Vali Âlim BARUT’un Eşi Miyase BARUT'un yanı sıra; Belediye Başkanı Sami AYDIN’ın Eşi Yurdagül AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK'ın Eşi Leman KOCACIK, Vali Yardımcısı Turgay İLHAN’ın Eşi İlkay İLHAN, Vali Yardımcısı Ömer KALYLI’nın Eşi Nilgün KALAYLI, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN’ın Eşi Kadime ÇALIŞKAN, Sivil Toplum Kuruşları Temsilcileri, Gönül Elçileri, Sevgi Evleri yetkilileri ile Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı.
 

Programda bir konuşma yapan Miyase BARUT, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
 

 
Son derece renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan program; pastanın kesilmesi, Miyase BARUT çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.
 
AdminAdmin