Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 20-04-2016 21:57

ÜNİVERSİTEDE “KUTLU DOĞUM” GÜLÜ DAĞITILDI

SİVAS'ta Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Derneği (CÜDER) üyeleri tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle üniversite öğrencilerine 4 bin 500 adet gül dağıtıldı.

ÜNİVERSİTEDE “KUTLU DOĞUM” GÜLÜ DAĞITILDI

AGD Sivas Şubesi ve CÜDER üyeleri Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Cumhuriyet Üniversitesi Merkezi Kafetarya önünde 'Peygamber Efendimize sevgi yürüyüşü ve gül dağıtımı' programı düzenledi.

Programa AGD Sivas Şube Başkanı Bülent Şimsek, CÜDER Başkanı Ahmet Emin Şimşek ve çok sayıda öğrenci katıldı. Burada basın açıklaması yapan CÜDER Başkanı Ahmet Emin Şimşek, Hz. Muhammmed'in doğumunu çeşitli etkinlikler ile kutladıklarını belirterek, "İçinde bulunduğumuz maddi ve manevi bunalımlardan kurtulmanın tek yolunun Hz. Peygamberin telkin, teşvik, tebliğ ve temsil ettiği İslam'ı yaşamaktır.

O'nu sadece kutlu doğum haftalarında anmak ve bir haftaya sığdırmak imkansızdır. O, her çağın, her coğrafyanın ve herkesin peygamberidir. Tüm zamanların bütün coğrafyaların ve bütün insanlığın onun güzelliklerine ihtiyacı vardır. Onun söylemleriyle bezenmeye, onun eylemleriyle yaşanmaya ihtiyacı vardır. Biz onu anlatarak onu güzelleştiremeyiz, biz onu anlatarak ancak ve ancak kelamlarımızı güzelleştirebiliriz" dedi. Basın açıklamasının ardından AGD ve CÜDER üyeleri üniversite kampüs içerisinde yürüyüş yaparak üniversite öğrencilerine 4 bin 500 adet gül dağıttı.

AdminAdmin