Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-04-2016 21:27

"SUBLİMİNAL İŞGAL" KONFERANSI

Mersin ilinin Mut Özdemirler Çok Programlı Anadolu Lisesinde, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Akademisyen-Yazar Sefer DARICI tarafından öğretmen, öğrenci, velilerimiz ve Mut halkının katıldığı "Subliminal İşgal" isimli bir konferans düzenlendi.

Mersin Mut Özdemirler Çok Programlı Anadolu Lisesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Akademisyen-Yazar Sefer DARICI tarafından öğretmen, öğrenci, velilerimiz ve Mut halkının katıldığı "Subliminal İşgal" isimli bir konferansı Nisan ayında ilçemiz Gazi İlkokulu Konferans salonunda düzenlendi. 

Yurt genelinde birçok farklı üniversiteden seminer programları için davet alan Sefer Darıcı’nın bilinçaltı mesajları ve pazarlama stratejilerini psikolojik süreçleri ile derinlemesine incelendiği, çizgi filmlerden müzik parçalarına hemen her yerde bilinçaltımızın gizli mesaj bombardımanına tutulduğunu anlattığı "Subliminal İşgal" konulu konferans okulumuz tarafından Nisan ayında ilçemiz Gazi İlkokulu Konferans salonunda düzenlendi. Konferansa Mut İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Harun GERGİN, Mut İlçe Müftüsü İbrahim KÖKSAL, öğretmen, öğrenci, velilerimiz ve Mut Halkı da katıldı.

AdminAdmin