Sivas
Giriş Tarihi : 12-04-2016 22:33

Ödüllü Fotoğraflar, Sivas'ta Sergileniyor

'7. Tarım ve İnsan' Fotoğraf sergisi Sivas'ta törenle açıldı.

Ödüllü Fotoğraflar, Sivas'ta Sergileniyor

'7. Tarım ve İnsan' Fotoğraf sergisi Sivas'ta törenle açıldı. Ödül alan fotoğraflardan oluşan sergi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından organize edildi. 60 fotoğraftan oluşan sergi, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde 15 Nisan'a kadar gezilebilecek. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ‘Tarım ve İnsan’ konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların bütün illerde sergilenmesi istendi. Bu kapsamda dereceye giren 60 fotoğraf Sivas’ta görücüye çıktı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Aslan, 7. Tarım ve insan fotoğraf sergisinde çiftçinin emeğinin ve doğanın fotoğraflarının yer aldığını belirterek, “Sergide herkesin çocukluğunda bulacağı bir fotoğraf olduğu gibi şehirde büyüyenler içinde hayalini kurmuş oldukları fotoğrafları göstermiş olacağız. Sergiyle tarım ve hayvancılığı yeniden gündeme taşımış oluyoruz. Sanatseverler ve ilimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Açılış sonrası davetliler sergiyi gezdi. Açılışa Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Müdürü Muhammed Ali Genç ile vatandaşlar katıldı. 

AdminAdmin