Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-04-2016 22:37

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KARADENİZ'DE STRES ATTI

Cumhuriyet Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler, vize sınavları öncesinde Karadeniz'de stres attı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KARADENİZ'DE STRES ATTI

Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenim gören yaklaşık 100 öğrenci, Rize'den Batum'a uzanan unutulmaz bir gezi gerçekleştirdi. Öğrenciler gezide, Batum, Trabzon, Rize, Uzun Göl, Ayder Yaylası, Fırtına Vadisi gibi yerleri gezerek moral depoladı ve aynı zamanda da gezdikleri yerleri fotoğraflayarak anı ölümsüzleştirdi. 

Gezi Organizatörü Murathan Aydın, yaklaşık 5 yıldır gezi turları düzenlediklerini belirterek, Karadeniz gezisine yaklaşık 100 öğrencinin katıldığını söyledi. Geziye katılanlara unutulmaz anlar yaşattıklarını ifade eden Aydın, "Önümüzdeki haftalarda vizeleri başlayacak öğrenciler için güzel bir gezi oldu, sınav öncesinde moral depolamış oldular" dedi. Aydın, geziye katılanlardan olumlu tepkiler aldıklarını söyleyerek şunları kaydetti: 

"Geziye katılanlar çok eğlendi çok memnun kaldılar, en yakın gezinin ne zaman olacağını söylediler tekrar gelmek istediklerini ifade ettiler. Son gezimizde 4 iklime şahit olduk, güneş açtı, yağmur yağdı, kar yağdı, çiçekler açtı çok güzel bir gezi oldu. Otobüste arkadaşlar hiç oturmadı gidiş-dönüş hep eğlence içindeydik, gezimizde bir aile ortamı vardı bundan dolayı talep oluyor." Aydın, son olarak Kapadokya, Gürün, Darende, Alanya, Doğu Karadeniz ve turistik yerlere gezi düzenlediklerini öğrenci ve aileleri de gezilere beklediklerini sözlerine ekledi.

AdminAdmin