Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-04-2016 22:35

YARDIM TALEBİNE DUYARSIZ KALMADILAR

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Afişin Mahallesi’nde ek ders karşılığı öğretmenlik yapan Ceylan Altınmakas’ın yardım talebi cevap buldu.

YARDIM TALEBİNE DUYARSIZ KALMADILAR

Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğrencileri, Altınmakas’ın sosyal medya üzerinden yaptığı yardım çağrısına kırtasiye malzemeleri ve okul çantası göndererek karşılık verdi.

Daha öncede öğrencilere yönelik bazı yardımlarda bulunan öğrenciler bu sefer Muş’taki öğrenciler için bir araya geldi. Sosyal medya yoluyla ek ders karşılığı öğretmenlik yapan Ceylan Altınmakas ile irtibata geçen Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğrencileri, temin ettikleri kırtasiye malzemeleri ile okul çantalarını kargo ile okula gönderdiler.

Tüm malzemeleri teslim alan Altınmakas ise yardıma muhtaç öğrencilere yapılan yardımlara dağıttı ve Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine teşekkür etti. Çocukları sevindirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Altınmakas, zor şartlarda eğitim gören çocukların bir kurşun kalemle bile çok mutlu olduklarını belirterek, çocukları mutlu etmek ve mutlu olmak için çalışmalarıma devam edeceğini dile getirdi.

AdminAdmin