Sivas
Giriş Tarihi : 03-03-2016 01:11

VALİ BARUT’TAN, ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİNE MORAL YEMEĞİ

BARUT, Diyarbakır Sur ve Şırnak Cizre’de geçici görevli İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda bulunan Özel Harekât Polislerine moral yemeği verdi.

VALİ BARUT’TAN, ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİNE MORAL YEMEĞİ


Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Âlim BARUT’un yanı sıra 5.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğg. F.Celalettin SAĞIR, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İRCAL, Vali Yardımcısı Sezgin ÜÇÜNCÜ, İl Jandarma Komutanı Bektaş ARSLAN, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ve  Özel Harekat Polisleri katıldı.
 


Moral yemeğinde bir konuşma yapan Vali Âlim BARUT: "Aslında devletim adına sizlere teşekkür etmek için geldim. Vatan size minnettar, siz orada ülkenin bekası için terör örgütüyle savaşırken Türk Milletinin duası hep sizinle. Ülkemize bir daha şehit ateşi düşürmesin. Umarım bir an huzur ve güven ortamı sağlanır. Allah’ım yar ve yardımcınız olsun." dedi.
 


Özel Hareket Polisleri ise Vali Âlim BARUT’a teşekkür ederken, Özellikle Diyarbakır Sur ve Şırnak Cizre’de güvenlik güçlerinin koordinasyon içinde çalıştığını, çatışma bölgelerine göreve giderken Vatan ve Millet sevgisinin her şeyden önce geldiğini belirttiler.


 
Program, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
AdminAdmin