Sivas
Giriş Tarihi : 20-01-2016 03:07

Sivas'ta THY uçağının rötarı uzadı yolcular kokpit kapısını yumrukladı! Pilot rahatsızlandı!

ürk Hava Yolları'nın Sivas-İstanbul Atatürk seferini yapacak TK2659 sefer sayılı uçak, kötü hava şartları nedeniyle rötar yaptı. Saatlerce bekleyen yolcular kokpit kapısını yumruklarken pilotlardan biri rahatsızlandı!

Sivas'ta THY uçağının rötarı uzadı yolcular kokpit kapısını yumrukladı! Pilot rahatsızlandı!

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk'e uçacak THY'nin TK2659 sefer sayılı uçağı, kar yağışı ve düşük görüş şartları nedeniyle 3 saat rötarlı olarak indi. Park pozisyonuna geçen uçağa yolcular alındı. Ancak giderek kötüleşen hava şartları nedeniyle yolcular bir saatlik uçak içindeki bekleyişin ardından tekrar terminale gönderildi.

Artan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle iki saat yolcular terminalde bekledi. Daha sonra yolcular tekrar uçağa alındı. Kalkış öncesinde buzlanmanın önlenmesi için uçağa de-icing işlemi gerçekleştirildi. Ancak kar yağışının yoğunlaşması ve görüşün düşmesi nedeniyle pilotlar kalkıştan vazgeçti.

Uçağın geri dönmesi üzerine yolcular ayaklandı. Bazı yolcular kokpite gidip pilotla konuşmak isterken bazılarının da sinirlenip kokpit kapısını yumrukladığı iddia edildi.

PİLOT RAHATSIZLANDI

Bu gelişmeler üzerine rahatsızlanan bir yolcu ile kendini iyi hissetmeyen pilot için uçağa ambulans çağırıldı. Ayrıca kaptan pilot uçağa polis çağırdı. THY, meydana diğer bir seferle rahatsızlanan pilotun yerini almak üzere başka bir pilot gönderdi. Uçuşun önümüzdeki saatlerde yapılması planlanıyor.

AdminAdmin