Spor
Giriş Tarihi : 06-12-2015 22:50

Sivas’tan Ankara’ya Çıkarma...

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri tam kadro Ankara’ya çıkarma yaptı.

Sivas’tan Ankara’ya Çıkarma...

Millî Savunma Bakanlığı’na atanan İsmet Yılmaz ile Sivas Milletvekilleri Selim Dursun, Habip Soluk ve Hilmi Bilgin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve ekibiyle tek tek sohbet imkânı buldu.



Belediye Başkanı Sami Aydın, “Sivas Belediye Meclis Üyeleri olarak çok değerli Bakanımız ve milletvekillerimize hayırlı olsun ziyareti için buradayız. Rabbim kolaylıklar ihsan etsin. Başarılarınızın devamını nasip etsin. Hem tebrik ediyoruz hem ülkemiz için hem de Sivasımız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah güzel hizmetleri Sivasımıza kazandırmaya hep birlikte devam edeceğiz.” dedi.




Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Biz geçmiş dönemlerde çok daha fazla hizmet yaptığımıza inanıyorum. 2011-2015 yılları arası verilen hizmetlerin iyi olduğunu düşünüyorum. Yeter mi, yetmez. Daha iyisini vermemiz gerekir. İnşallah el birliği içerisinde Sivas’ı daha güzel yapmak için çalışacağız. Niyetimiz halis, niyet halis olursa akıbet de hayır olur. Önceki gün Sayın Cumhurbaşkanımız ile Katar’daydık. Orada %50 oy alan bir iktidarın temsilcisi olmak ayrı bir güven veriyor. Aynı durum Sayın Başbakanımızın Avrupa Birliği Üyeleriyle yapmış olduğu toplantıda da geçerli. Halkının yarısının desteğini almış, % 80’inin de memnuniyetini almış bir iktidar. Şu anda AK Parti iktidarından memnun olmayan %10-15’tir. Geriye kalan vatandaşlarımız, ‘bu zor dönemde iyi ki böyle bir iktidar var Türkiye’nin sorunlarını çözeriz.’ diyorlar. Bizi bu seçimde %70 oyla destekleyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde bulunan Feridun Bilgin’e de teşekkür ediyorum. Kısa dönem bakanlık yapmış olmasına rağmen Yıldız Dağı, havaalanı, Sıcak Çermik yolunu yatırım programına aldı, Doğanşar-Koyulhisar yolunu ayrıca Doğanşar’a ikinci bir yolu da yatırım programına aldı. Toplamda 333 km’lik bir yolu karayolu yatırım ağına aldı. El ele verirsek Sivas’ın çözülemeyecek sorunu yok. İnşallah el birliği ile Sivas’ı hak ettiği güzel yerlere getireceğiz. Bu doğrultuda sizlerin destekleri ve duaları için teşekkür ediyorum. Allah yüzünüzü ak eylesin. Yüz aklığı iki cihana bedeldir.” ifadelerini kullandı.




Başkan Aydın, milletvekillerine ve Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a günün anısında çeşitli hediyeler takdim etti.



AdminAdmin