Sivas
Giriş Tarihi : 23-11-2015 23:15

BAŞKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI...

Belediye Başkanı Sami Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI...

Belediye Başkanı Sami Aydın yayımladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz babadır, amcadır, teyzedir, annedir. Öğretmen aslında inşa eden demek, mimar demek, üreten demektir.

Öğretmenler bu toplumun en büyük temel taşıdır. Öğretmenlerimize, çocuklarımızı çok küçük yaşta emanet ederiz. Onlara şekil veren, onları yoğuran ve onları topluma kazandırandır öğretmen. Her başarılı insanın geçmişinde bir öğretmen vardır. Bugün gerek ülkemizde, gerek dünyada kimler, hangi dalda başarı elde etmişlerse bunun temeline indiğimiz zaman öğretmenlerin büyük katkısı olduğunu görürüz. Öğretmenlik bizde kutsal bir meslektir. En değerli varlığımızı emanet ettiğimiz, emanet ehli insanlardır. Öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Ben şahsım olarak bu şehre hizmet ediyorsam bunda en büyük pay, beni yetiştiren öğretmenlerimindir. Bu bakımdan öğretmenler her türlü takdire layık olan insanlardır.

Güneydoğuda görev yapan öğretmenlerimizi önceki gün televizyondan izledim. Orada görev yapmak elbette zordur ancak aşk olursa orada görev yapabilirisiniz. Elbette bu aşk öğretmenlerimizde vardır. Bu ülkeye Atatürk’ler, Fatih’ler, Recep Tayyip Erdoğan’lar yetiştirmişlerdir. Vazifeleri başında şehit olan, ahirete intikal eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Bütün öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve huzur dileyerek onların ellerinden öpüyorum. Öğretmenler günümüz kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi. 

AdminAdmin