Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-11-2015 19:42

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS VERİLMESİ İÇİN YARDIM YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından üniversite öğrencilerine burs verilmesi için düzenlenen yardımlaşma yemeği üniversitenin çok amaçlı salonunda bugün gerçekleştirildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS VERİLMESİ İÇİN YARDIM YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından üniversite öğrencilerine burs verilmesi için  düzenlenen  yardımlaşma yemeği üniversitenin çok amaçlı salonunda bugün gerçekleştirildi


Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen yemeğe Vali Alim BARUT’un eşi Miyase BARUT , 5. Piyade Tugay Komutanı F. Celalettin SAĞIR’ın eşi Asiye SAĞIR, Belediye Başkanı Sami AYDIN’ın eşi Yurdagül AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk KOCACIK’ın eşi Leman KOCACIK ve diğer protokol mensuplarının eşleri ile çok sayıda gönül elçisi katıldı. 


Vali Alim BARUT’ un eşi Miyase BARUT programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yapılan çekilişte kendisine çıkan hediyeyi tekrar üniversite öğrencilerine burs verilmesi için bağışladı. Ayrıca Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk KOCACIK’ın eşi Leman KOCACIK’ta katılımlarından dolayı  gelen misafirlere bir teşekkür konuşması yaptı. 

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.



 

 

AdminAdmin