Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 16-11-2015 21:38

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ’NDE DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nde devir teslim töreni geçekleştirildi.

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ’NDE DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Görev süresi dolan Dekan Prof. Dr. Orhan Tatar görevini, Cumhuriyet Üniversitesi Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Nanofotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sezai Elagöz’e devretti.  

 

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Dekan Prof. Dr. Orhan Tatar, yeni Dekan Prof. Dr. Sezai Elagöz, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz, Sami Bozpolat ile öğretim üyeleri ve idari personel katıldı.

 

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Prof. Dr. Orhan Tatar ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, konuşmasına şöyle devam etti: “Fakültemizi Orhan beye emanet ederken içimiz rahattı. Hocamız daha öncede önemli görevlerde bulunmuş başarılı bir isimdir. Görev yaptığı süre boyunca kendisinden memnuniyet duydum. Amacımız; Üniversite -  Sivas adına güzel çalışmalar ortaya koyabilmektir. Orhan bey görevi boyunca taleplerini bize iletmekten geri durmadı, bizde elimizden geldiğince o taleplere karşılık verdik. Orhan hocamız görevi devir etse de Üniversitemize yine katkılarının olacağını düşünüyorum. Teknoloji Fakültesi çalışma tarzı bakımından önemli fakülteler arasında, çünkü burada bir çalışma yapılırken herkes buna katkı sağlıyor ve ekip halinde çalışılıyor. Yeni Dekanımızın da bu gayret ve hedefle çalışacağına,  Fakültenin gelişmesine büyük katkı sağlayacağına eminim. Prof. Dr. Elagöz hocama yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Prof. Dr. Sezai Elagöz

Dekan Prof. Dr. Tatar ise konuşmasında göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan çalışma ve  projelerle ilgili bir sunum gerçekleştirerek, Teknoloji Fakültesi’nin geldiği bugünkü durum ile son 3 yıl içinde öğrenci ve akademik personel sayısındaki artışlarıyla birlikte yapılan çalışma ve projelerden bahsetti. Prof. Dr. Tatar, “bugün sadece Teknoloji Fakültesi değil, Teknik Eğitim Fakültesi’nin de devir teslim törenini yapıyoruz. Ben başta Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’a bana bu görevi vermesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca Fakültemize büyük destekler verdi. Üniversitemizin bütün birimlerine teşekkür ediyorum. Yeni dekanımız Sayın Sezai Elagöz hocama da başarılar diliyorum. Fakültemizi, görev yapacağı süreçte daha da büyüteceğine inanıyorum. Bir aile ortamında çalıştığım, mesai arkadaşlarıma, öğretim elemanlarımıza, idari personelimize ve öğrencilerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Yeni Dekan Prof. Dr. Sezai Elagöz ise Rektör Prof. Dr. Kocacık’a kendisine bu görevi layık görmesinden dolayı teşekkür ederek, “Orhan hocamdan görev yaptığım süre boyunca destek alacağım ve fikirlerinden faydalanacağız. Elimizden geldiğince açtığı yoldan ilerleyeceğiz, yeni yollar açmaya çalışacağız ve yükselttiği çıtayı daha yükseklere çıkaracağız diyor, hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından Dekanlık Makamında devam eden törende Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Prof. Dr. Tatar’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Prof. Dr. Tatar ise Prof. Dr. Elagöz’e hayırlı olsun dileğiyle, karşılıklı çiçek takdim ederek görevi devretti.  


AdminAdmin