Sivas
Giriş Tarihi : 16-11-2015 18:47

Sivas Türk Sağlık-Sen’de Bayrak Değişimi

Türk Sağlık-Sen Sivas Şube Başkanlığı görevine atanan Kürşat Öksüm bir açıklama yaparak; “Hamza Binici’nin önderliğinde Sivas’ta çok önemli işler yaptık” dedi.

Sivas Türk Sağlık-Sen’de Bayrak Değişimi

Yeni şube başkanı görevine getirilen Kürşat Öksüm açıklamasını devamında şu ifadelere yer verdi.

“Değerli Basın Mensupları:

Türk Sağlık-Sen Sivas şubesi olarak amacımız sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için var gücümüzle mücadele etmek ve çalışanların ailemize katılmasını sağlamaktı.

Hamd olsun iki sene önce bu amaçlarla göreve geldiğimizde Şube Başkanımız Hamza Binici’nin önderliğinde Sivas’ta çok önemli işler yaptık. Hakkın ve hukukun savunucusu olduk. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için büyük bir mücadele gösterdik. Bu gayretlerimizin karşılığında da çalışanlar sendikamıza teveccüh gösterdi, üye sayımız sürekli arttı.

Sendikacılığın birileri tarafından siyasetin ve bürokrasinin uşaklığına sunulduğu makam ve mevkileri n bir tehdit unsuru olarak kullanıldığı bir dönemde üye sayımızın sürekli artması hem bizim için övünç kaynağıdır. Hem de sendikal mücadele için bir umut ışığıdır. Bu sebeple baskı ve tehdide boyun eğmeyerek gerçek sendikacılığı tercih eden tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kıymetli Basın Mensupları;

Bir kere yükselen bayrak yere düşmez misali sürekli olarak daha ileriye sendikamızı taşımamızın gayreti içerisindeyiz. Böylesine yoğun ve önemli bir mücadele de de bazen Bayrak değişimi yaşanabiliyor. Görev değişiklikleri olabilir. Sivas şube yönetim kurulu olarak bizde böyle bir değişim sürecini bugün itibari ile tamamlamış olduk. 7 yıldır Türk Sağlık-Sen Sivas şube başkanlığı görevini yürüten Sayın Hamza Binici Başkanımız şube başkanlığı görevinden ayrılmış olup, Şube yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürecektir. Şube Yönetimimizin istişaresi sonucunda da şahsım şube başkanı olarak görev almış bulunmaktayım.

Yeni şube başkanı olarak Hamza Binici başkanımıza şube başkanlığındaki hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisinin sendikal bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam edeceğiz. Şube Yönetim Kurulu üyesi olarak bize sunacağı katkıların çok faydasını göreceğimize de inancımız tamdır.

Söz konusu görev değişikliğinin başta şubemize, üyelerimize ve Sivas’ta görev yapan tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum”

 

 

AdminAdmin