Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 13-11-2015 22:07

ÜNİVERSİTE VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KAMP YAPIYOR

Yaz aylarında birçok tatilciyi ağırlayan ve şifalı suları ile birçok hastaya şifa dağıtan Sıcak Çermik Kaplıcaları, kış aylarında ise sporcu ve öğrencilerin kamp merkezi haline geldi.

ÜNİVERSİTE VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KAMP YAPIYOR

 

Sivas’ın en önemli değerlerinden biri olan Sıcak Çermik Kaplıcaları, farklı branşlardaki sporcular ve zorlu sınavlar öncesinde hem stres atmak hem de verimli çalışma ortamı arayan eğitimciler için önemli bir kamp merkezi olma yolunda ilerliyor.

 

Sivas’ın turist ağırlama potansiyeli çok yüksek olan ve şifalı sularıyla birçok rahatsızlığın giderilmesini sağlayan Sıcak Çermik Kaplıcaları kış aylarında önemli bir kamp merkezi olarak dikkat çekiyor.

 

Sivas Belediyesi’ne ait 5 yıldızlı otel standartlarına sahip olan Sefa ve Çamlıca Otelleri’nde Macaristan’da yapılacak olan Avrupa Bedensel Engelliler Halter Turnuvası öncesinde Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Halter Millî Takımı sporcuları ile önümüzdeki süreçte lise yerleştirme sınavı TEOG’a girecek olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Koleji öğrencileri kamp yapıyor.

 

Sıcak Çermik Kaplıcaları doğal güzellikleri, şifalı kaynak suları, Belediye yatırımları ve özel sektörün girişimleri ile önümüzdeki süreçte Orta Anadolu’nun en önemli tatil ve kamp merkezlerinden biri olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.


AdminAdmin