Sivas
Giriş Tarihi : 01-11-2015 22:33

Murat Toraman Çalışmalarıyla Ses Getiriyor

(ÖZEL HABER) Siyasetin Sivas'taki Genç ve başarılı İsmi AK Parti Sivas İl Genel Meclisi Üyesi Murat Toraman'ın 1 Kasım seçimlerinin bu neticeye ulaşmasında katkısının büyük olduğu, kendisini takip edenler tarafından konuşuluyor.

Murat Toraman Çalışmalarıyla Ses Getiriyor

 

6 yıllık AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve öncesinde AK Partinin içerisinde il teşkilatlarının her kademesinde yürüttüğü görevlerin ardından şuan Merkez İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan Toraman üzerine düşen görevleri 1 Kasım seçimlerinde de tam olarak yerine getirdi.

 

153 köyün tamamını hem seçim süreci boyunca hem de rutin zamanlarda ziyaret eden Murat Toraman, köylerde yapılan çalışmalara öncülük etti. Köylerin hizmetleri alması için ortaya emeğini esirgemeden koydu.

 

Sık sık ekranlarda gördüğümüz Murat Toraman, 1 Kasım seçimleri sonrası Sivas'ın yerel bir kanalında katıldığı Seçim 2015 canlı yayınında "Bizler çalıştık, Rabbimde karşılığını verdi. Hatalarımızın farkındayız ve bu hataları tekrarlamadan yolumuza devam edeceğiz. Değişim ve istikrar sürecek.

 

Bizlerde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Gençlik Kolları Başkanlığı sürecinde adından Üniversitede ve şehirde sıkça söz ettiren Murat Toraman'ı, Merkez 153 Köy Muhtarı ile yürüttüğü çalışmalar nedeniyle, yapmış olduğu çalışmalarda Muhtarlardan tam destek alarak yoluna devam ettiği biliniyor.

İlerleyen süreçte Sivas'ın Siyasi arenasında farklı noktalarda göreceğimiz Murat Toraman emin adımlarla çalışmalarını sürdürüyor.

AdminAdmin