Sivas
Giriş Tarihi : 01-11-2015 19:30

Ziya Şahin: "Şu an milletvekili dağılımı 4-1 gibi gözüküyor”

AK Parti Sivas İl Başkanı Av.Ziya Şahin, Sivas'ta sandıkların yüzde 90'ının açıldığını belirterek, "Şu an milletvekili dağılımı 4-1 gibi gözüküyor, zaman zaman partimiz lehine 5 oluyor" dedi.

Ziya Şahin:

Şahin, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin yüzde 69 oy aldığını söyledi.

Bunun şu ana kadarki seçimlerde alınmış en yüksek oy oranı olduğunu kaydeden Şahin, "Şu an milletvekili dağılımı 4-1 gibi gözüküyor, zaman zaman partimiz lehine 5 oluyor" ifadesini kullandı.

Vatandaşların kararlarına saygı duyduklarına dikkati çeken Şahin, "7 Haziran'da da böyle dedik, milletle siyaset yapıyoruz, milletin iradesi önemli. Millet, sağlıklı bir şekilde bu seçimde iradesini kullandı. Sandıktan çıkan sonuçlardan AK Parti'nin tek başına iktidarı sağlanıyor" diye konuştu.

Tek başına iktidarın önemli olduğunu vurgulayan Şahin, "7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar süreçte milletimiz gördü. 2015 yılı muhalefet partilerinin koalisyon hükümetine girmemeleri nedeniyle kayıp oldu" değerlendirmesinde bulundu.

- AK Parti Milletvekili Dursun'un görüşleri

AK Parti milletvekili adayı Selim Dursun da vatandaşlara layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

Parti teşkilatlarına ve vatandaşlara teşekkür eden Dursun, "Seçmenlerimiz Türkiye'de bize büyük bir mutluluk yaşatıyor. İnşallah biz de onlara layık olacağız. Bölgede güçlü bir Türkiye'nin oluşması ve Sivas'ın daha güçlü olması adına daha farklı bir çalışma içinde borcumuzun olduğuna inanıyoruz. Emretmek onlardan, yapmak bizden diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Bu arada AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, seçim sonuçlarını davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı. Bazı partililer de araçlarıyla şehir turu attı.

AdminAdmin